reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje obiadków i deserów

:) ja też tymiankowa dziołcha jestem. w ogóle lubię przyprawki.

ojej, Doxa, tyle narobisz a jak Ci nie zasmakuje to mnie zabijesz. Ja już udusiłam kolejną porcję i resztkę tymianku zużyłam :laugh:

Ja np bardzo lubię bułkę z masełkiem i białym serem posypane oregano albo bazylią.

Teddy, nie załamuj się, jesteśmy z Tobą. Tak w ogóle to do widzenia i dzień dobry, bo wczoraj nie zdąrzyłam się pożegnać, jakoś tak się pogubiłam z Wami. :laugh:

Elvira, a moja 12 skończyła 4 miesiące a dzisiaj dopiero pierwszy raz dostała marchewkę.

reklama
Teddy pisze:
jutro sprobuje mu dolac tyle wody, zeby zupka osoiagnela smak sloiczkowej... ja sie latwo nie poddaje...

smak czy konsystencję?

Teddy i tak Ci gratuluję! Tyle gotowania! Mi się wydaję, że Krystek rzeczywiście przez ten katar ogólnie ma słabszy apetyt!

a moja 12 skończyła 4 miesiące a dzisiaj dopiero pierwszy raz dostała marchewkę.
Moja skonczyl 13-tego 4 miesiace a zaczelam jej dawac od ok.3,5 miesiaca. Po troszeczku oczywiscie. Nic jej nie jest. Nie bojcie sie probowac dziewczyny. Moja juz probowala,banana,jablko,gruszke,jogurt,kaszke ale tym sie i tak nie naje i dostaje potm cyca. Znam taka co dziecko karmi zwyklymi obiadami, tylko ze bez ostrych przypraw od 6-tego miesiaca.
Mam nadziej ze jutro pojdzie lepiej Teddy. A to tez napewno przez ten jego nosek.

Dziękuję Jarrela !!! Małgosiu masz rację z tym spisem treści, czasem coś jest na szybko potrzebne a tu motasz się po stronach, w dodatku net muli jak cholera.Mogłam je odrazu jak pisaliście drukować, ale na to nie wpadłam.Czy ktoś jeszcze jest za????

Spis treści mówicie ... ale ten wątek ma 90stron!!! Ja nie podejmuję się zrobienia spisu!

Moje drogie, jak mi się podoba jakiś przepis to od razu kopiuję go sobie na dysk i jak chcę go zrobić to szukam u siebie ;)

a poza tym jest taka opcja jak "szukaj"... gdzie w zaawansowanej szukajce mozna wpisac i szukane slowo i autora, a dodatkowo zaznaczyc dzial... wyszukanie czegokolwiek nie powinno zajac dluzej niz kilka minut... i baaardzo rzadko sa problemy (ja nie moglam znalezc tylko ciasta na tarte, bo znajdowalo te na slodko... a nie wiem czy na zwykle to w ogole byl przepis)
mozna wpisac czesc slowa i wtedy znajdzie je we wszystkich mozliwych odmianach...

reklama
Do góry