reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje imion dla maleństw :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam wszystkie przyszłe mamusie:) Właśnie znalazłam to forum, dziś są andrzejki więc w sumie to powinno się imprezować, ale z moim brzucholem to wykluczone. Mąż pojechał do szkoły, a ja spędzam samotny wieczór z moim synkiem- Miłoszkiem:) Termin mam na 23 stycznia, więc nie mogę się już doczekać, narazie muszę się zadowolić kopniaczkami- wtedy czuję, że jest ze mną:)

reklama
A co do imion dziewczynek, to zanim dowiedziałam się, że będzie synek, to planowałam dać albo Blanka, albo Oliwia.

Wczoraj koleżanka wymysliła nowe imie dla swojego synka- Denis -(od tego Denisa rozrabiaki:-p) co tydzien jej coś innego przychodzi do głowy:-Dciekawe co w przyszłym tygodniu wymysli!!:happy:
Lepiej, żeby coś wymyśliła, bo wg mnie aż się narzuca, żeby zmniejszyć brzuszek w tym "D" i zrobić "P"... A dzieci są dzisiaj wredne... ;-)

Melulu ta przeróbka imienia jest gwarantowana :-).
Ja dalej nie mam wybranego imienia dla mojej dzidzi. Nic mi się nie podoba :eek::eek::eek:

A u mnie miała być niespodzianka ale tak to jest iść z mężem na USG...
Uparł się, że chce wiedzieć no i się dowiedział! Chłopak ma być!
I oczywiście imię już wybrane. WIKTOR i koniec kropka :-)

u nas jak Ola okaże się chłopcem to też będzie Wiktor - mąż się uparł na to imię i już - wcześniej to miał schizy żeby dziewczynka była Wiktoria a chłopiec właśnie Wiktor (gdybyśmy w przyszłości mieli parę) - ale bez przesady :-p

No a ja chciałam wiedzieć płeć dziecka ale się nie dowiedziałam bo ścisnęło nóżki
No ale imiona z mężem mamy wybrane dla chłopca Bartosz, a dziewczynki Agnieszka już nie mogę się doczekać aby dowiedzieć się co to jest ;-)

U nas w sobotę był zjazd rodzinny, mam brata Andrzeja i oczywiście wszyscy a co będzie, a jakie imię? Jak powiedzieliśmy, że Michał większość zaczęła kręcić nosem a że Michał już jest w rodzinie, a to że Michały są niegrzeczne. Wkurzyli mnie tylko, skwitowałam, że to moje dziecko i g***o im do tego jakie imię wybrałam, a tak wogóle to 3 dni temu urodziła znajoma, na sto procent miała być dziewczynka a jest chłopak:szok:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry