M
miloku
Gość
jest mamy w koncu imie:-):-):-):-)
GABRIEL po krutszym osluchaniu sie coraz mocniej nam sie podoba
GABRIEL po krutszym osluchaniu sie coraz mocniej nam sie podoba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój synek miał być Nataniel, ale okazał się dziewczynką więc stanęło na Hani. Cała rodzina na mnie krzyczy że Hanka to beznadziejne imie itd ale ja sie nie daje. Moje dziecko moja decyzja;-);-)
Kluliczku chyba nigdy w zyciu nie zawolalam na swojego synka Michalek. Jakos zawsze Michas mowimy i tak sie utarlo ze w przedszkolu jest dwoch Michalow i nasz Michaś... Ale szukaj szukaj. U nas wciaz Jaś
u mnie nadal Oleńka zostaje, no chyba, że będzie niespodzianka to będzie Wiktor Piotr w sumie i tak mam większość ciuszków niebieskich, bo po czterech chłopakach :-) ale pocieszam się tym, że - jak to już jedna dziewczyna napisała - bardziej niebieski do dziewczynki pasuje niż różowy do chłopca
Byla jeszcze wersja Gabrysi :-)
U mnie to samo, mam prawie same niebieskie ciuchy, takie mi dawali. Jeżeli sie na usg pomylili to będzie nosiła niebieskie ciuszkiu mnie nadal Oleńka zostaje, no chyba, że będzie niespodzianka to będzie Wiktor Piotr w sumie i tak mam większość ciuszków niebieskich, bo po czterech chłopakach :-) ale pocieszam się tym, że - jak to już jedna dziewczyna napisała - bardziej niebieski do dziewczynki pasuje niż różowy do chłopca
Nie no bez przesady. To juz jest krzywdzenie dziecka.A moja koleżanka dała synowi na imię,, Merłan''