reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Propozycje imion dla maleństw :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No u nas Michałek na 80% przepadł.
O proszę, ja tu się martwię, że nadal nie mam imienia, a widzę, że i Wy, które imię miałyście dawno zaklepane, nagle wylądowałyście na tym samym etapie, co ja :-)

U nas już nawet dziadkowie zostali zarażeni Bandżeliną... Całe szczęście, że nie da się tego zarejestrować, bo ksywę dziecko dostało straszną ;-);-)

Mój synek miał być Nataniel, ale okazał się dziewczynką więc stanęło na Hani. Cała rodzina na mnie krzyczy że Hanka to beznadziejne imie itd ale ja sie nie daje. Moje dziecko moja decyzja;-);-)

U nas poczatkowo w gre wchodzila po 1 Maya a po 2 Natalia.Teraz na tapecie jest Natalia (mezowi sie bardzo podoba) ale ja mam jeszcze jakies objekcje bo chce jakos fajnie zdrabniac...
Jesli wydarzy sie niespodzianka i bedziemy miec syneczka to bedzie Dawid Alexander:-)

No u nas Michałek na 80% przepadł. Na zakupach Janek biegł do nas i wobrazilismy sobie, że to Misiek i całkowicie nam Michałek nie pasowało. Wiec teraz na tapecie Wit, nam Witek nie przeszkadza, podoba się, ale jak bedzie to chyba dopiero w chwili narodzin sie okaże, bo przewertowanie spisu imion nadal nic nie daje.

Kluliczku chyba nigdy w zyciu nie zawolalam na swojego synka Michalek. Jakos zawsze Michas mowimy i tak sie utarlo ze w przedszkolu jest dwoch Michalow i nasz Michaś... Ale szukaj szukaj. U nas wciaz Jaś

Mój synek miał być Nataniel, ale okazał się dziewczynką więc stanęło na Hani. Cała rodzina na mnie krzyczy że Hanka to beznadziejne imie itd ale ja sie nie daje. Moje dziecko moja decyzja;-);-)

Masz rację, Twoje dziecko, Twoja decyzja:tak:.
U mnie padło pytanie dlaczego nie typowo polskie imię.

reklama
u mnie nadal Oleńka zostaje, no chyba, że będzie niespodzianka to będzie Wiktor Piotr :-D w sumie i tak mam większość ciuszków niebieskich, bo po czterech chłopakach :-) ale pocieszam się tym, że - jak to już jedna dziewczyna napisała - bardziej niebieski do dziewczynki pasuje niż różowy do chłopca :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry