all4seasons
Aktywna w BB
U nas definitywnie będzie Nathan
Znajomej synek to Nataniel. Bardzo mi się podoba to imię. A i szkrab przecudowny...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas definitywnie będzie Nathan
O proszę, ja tu się martwię, że nadal nie mam imienia, a widzę, że i Wy, które imię miałyście dawno zaklepane, nagle wylądowałyście na tym samym etapie, co ja :-)No u nas Michałek na 80% przepadł.
Balbina to tłusty kot mojej koleżankiMelulu - a może Balbinka :-)
No u nas Michałek na 80% przepadł. Na zakupach Janek biegł do nas i wobrazilismy sobie, że to Misiek i całkowicie nam Michałek nie pasowało. Wiec teraz na tapecie Wit, nam Witek nie przeszkadza, podoba się, ale jak bedzie to chyba dopiero w chwili narodzin sie okaże, bo przewertowanie spisu imion nadal nic nie daje.
Mój synek miał być Nataniel, ale okazał się dziewczynką więc stanęło na Hani. Cała rodzina na mnie krzyczy że Hanka to beznadziejne imie itd ale ja sie nie daje. Moje dziecko moja decyzja;-);-)