- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
A w moim otoczeniu również same Oleczki, Julcie i Wiktosie - Blanke znam tylko jedną i jest już dawno dorosła
kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
A mnie podoba się Maja i Weronika,
ja miałam wybrane imię dla dziewczynki właśnie maja lub aleksandra. oczywiście starszyzna (teściowa, mama i ciocia) nie tolerowały imienia maja ale mi i mężowi bardzo ono się podobało. ale że wyszedł synek to nie mam takiego problemu
Kluliczek
Babka z laską
U nas miała byc Maria czyli Misia, a że jest chłopak, to wyszedł Miś. Mąż liczy, że mu się uda Marysie zmajstrowac, ale go ostrzegłam, że jeżeli mu ulegnę a on mi zrobi chłopaka, to nazwę go Tomir .
Kurcze, cały czas do końca nie wiem czy to jest Misiek, Tomek twierdzi, że tak i już, a ja się wacham, tak delikatnie ale wacham. no i nie widzę innego imienia dla młodego :-(.
Kurcze, cały czas do końca nie wiem czy to jest Misiek, Tomek twierdzi, że tak i już, a ja się wacham, tak delikatnie ale wacham. no i nie widzę innego imienia dla młodego :-(.
Elka2808
Zadomowiona(y)
No u mnie jest tak samo jak u ciebie kluliczku, też prawdopodobnie będzie Michaś ale jakoś tak do końca nie jestem przekonana
ania.falko
Entuzjast(k)a
u mnie to juz pewne! Aleks bedzie bo nic innego w ucho mi nie wchodzi
Kluliczek
Babka z laską
Tak sobie nad ranem polegiwałam i pomysłałam, że niech będzie Michaś, ale wymogę na mężu, że jesli zdecydujemy się na nastepne i bedzie chłopak to ma byc Andrzej, ostatecznie Roch. A co mi tam, jak trylogia to trylogia .
No to byłoby 3 styczniowych Michałków :-). Gonimy Blanki .
No to byłoby 3 styczniowych Michałków :-). Gonimy Blanki .
kwdziewa
Zaangażowana w BB
u mnie to różnie było od samego poczatku w domu od 7 lat mam Mateusza który miał być Igorem , a teraz wiem że ma być dziewczynka i właśnie z tym że jest dziewczynką mam problem miała być Maja póżniej Marysia ale chyba zostanie w końcu na Kamili
reklama
Wybór jest okropnie trudny, w brzusiu rośnie mój synuś i jego imię to jeszcze kwestia wyboru, ( Kasper, Tomasz, Konstanty) natomiast jak będę miała córeczkę to będzie to Maja
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.