I ze skrzyżowania tych dwóch list zostały nam:
Bogna
Honorata
Ina
Jana
Melulu - wg mnie najpiękniejsze imię to Ina - kojarzy mi się z Inną taką romantyczną, biegającą po łąkach śłiczną blondyneczką, która zupełnie nie przujmuje sie życiem codziennym
A wiecie że moja koleżanka nazwała swego synka Barnaba, zdrobniale Barni
Na początku to był niezły szok, ale teraz uważam że jest to super imię i bardzo do Barniego pasuje hihi
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ania.falko
Entuzjast(k)a
O jejku Barnaba!!!!....nie,to juz nie dla mnie
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
hm..
Barnaba to ciekawe imię Jednak znam psa rasy Bernardyn o imieniu Barnaba, z drugiej strony to chyba biblijne imię.
Ja dla chłopców lubię imiona męskie typu Hubert, Tymon a dla dziewczynki coś "miękkiego" Zuzia, Maja czy Oliwka.
No, ale na razie muszę doprecyzowac płeć
Barnaba to ciekawe imię Jednak znam psa rasy Bernardyn o imieniu Barnaba, z drugiej strony to chyba biblijne imię.
Ja dla chłopców lubię imiona męskie typu Hubert, Tymon a dla dziewczynki coś "miękkiego" Zuzia, Maja czy Oliwka.
No, ale na razie muszę doprecyzowac płeć
Monika8887
Wdrożona(y)
aga_q
TRZYNASTEGO :)
u nas będzie Bartosz lub Hubert
oba wydają mi się mniej popularne niż Kuba czy Mikołaj.
małż woli Huberta, ja wolę Bartosza.
męskie imiona zostawiłam do wyboru jemu, bo ja byłam tak nastawiona na córkę, że miałam wymyślone imię i ten mały mężczyzna trochę mnie zbił z tropu, że tak delikatnie powiem.
póki co do Synia mawiam Bartosz
zobaczymy ... do stycznia daleko, a poza tym jak się młodziak urodzi to się zapytam jak woli
oba wydają mi się mniej popularne niż Kuba czy Mikołaj.
małż woli Huberta, ja wolę Bartosza.
męskie imiona zostawiłam do wyboru jemu, bo ja byłam tak nastawiona na córkę, że miałam wymyślone imię i ten mały mężczyzna trochę mnie zbił z tropu, że tak delikatnie powiem.
póki co do Synia mawiam Bartosz
zobaczymy ... do stycznia daleko, a poza tym jak się młodziak urodzi to się zapytam jak woli
reklama
ania.falko
Entuzjast(k)a
Hubert,bardzo ladnie...zanalam dwoch Hubertow i obydwaj inteligentne chlopaki
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.