reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Czy któraś z Was barała udział w Rozwojowym Klubie Malucha (nagrody za zakup w Tesco produktów: Fisher Price, Pampers, Nestle)???
Zebrałam przeszło 700 punktów, a nagrody nie otrzymałam. Na stronie Rozwojowego Klubu jest informacja, że program zakończony i mają nadzieje, że dzieci są zadowolone z zabawek. Infolinia programu nie działa.
zastanawiam się czy tylko ja nie dostałam nagrody, czy wszystkich tak zrobili
ja brałam udział w tej promocji: raz za 700pkt otrzymalismy wyspę Fisher Price, potem 2 razy za 400pkt grajace ślimaki, a teraz tez czekam na ślimaka juz ponad miesiąc, dzwonilismy tam w zeszłym tygodniu i powiedzieli ze sprawdzą i oddzwonią ale narazie ciszaaaa....
za każdym razem przed wysłaniem kuponu dzwonilismy na infolinie i pytalismy czy nagroda jeszcze dostepna, tego ostatniego slimaka zamówilismy 12 października i mówili że jest dostepny, tylko te nagrody za 700pkt juz poszły...
mąż działa dalej w tej sprawie - dam znać jeśli uda nam sie jakoś skontaktowac z nimi
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
organizatorem konkursu jest firma saatchi, mąż własnie tam się dodzwonił, przedstawił sprawe co i jak, kiedy zamawialiśmy nagrodę itp. i mają oddzwonić do nas
tu jest ich strona: Saatchi & Saatchi
wejdź w kontakt i zadzwoń pod pierwszy numer
przegięcie z tymi nagrodami, a raczej z wysyłaniem ich, raz też czekalismy na slimaka ponad miesiąc, mąż sie wkurzył i wydzwaniał dna infolinię codziennie, bo niby mówili, ze sami oddzwonia ale była cisza... i przysłali odrazu nagrode w ciagu kilku dni
tu jest ich strona: Saatchi & Saatchi
wejdź w kontakt i zadzwoń pod pierwszy numer
przegięcie z tymi nagrodami, a raczej z wysyłaniem ich, raz też czekalismy na slimaka ponad miesiąc, mąż sie wkurzył i wydzwaniał dna infolinię codziennie, bo niby mówili, ze sami oddzwonia ale była cisza... i przysłali odrazu nagrode w ciagu kilku dni
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Za kilka dni kolezanka ma mi przyslacz Anglii troszke ciuszkow,juz sie nie moge doczekac.Bluzeczka,ktora u nas na Allegro kosztuje 39 zł,tamkosztuje 16(firma Next).
Ja tez tutaj kupilam ubranka dla Milenki w Next'ie. I rzeczywiscie niektore sa tansze niz w Polsce. A do tego dobra jakosc i materialy. Teraz Milenka ma sliczna kurteczke z Nexta. A ostatnio udalo mi sie w innym sklepie kupic np. trzypak rajstopek za 1,5 euro, trzypak skarpetek za 1 euro.
agusia9915
Matka wariatka
W MAKRO dzis sprawdzałam i po 17 zł i kilka groszya my szukamy nan3 active w promocji bo dziś kupiłam za 18zł może gdzieś jest taniej
zapomniałam ile dokładnie ale cos 24 albo 34
W MAKRO dzis sprawdzałam i po 17 zł i kilka groszy
zapomniałam ile dokładnie ale cos 24 albo 34
czyli nie warto mi tam jechać bo mam dalej i na jedno wyjdzie ;-)ale dzięki agusia że sprawdziłaś
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
super jest ta wyspa - Hubek tez ja ma i tez z tego konkursu i ja uwielbia - nauczył sie juz perfekcyjnie niemal wrzucać kulki gdzie trzeba :-)wczoraj wkońcu przysłali nagrodę z Rozwojowego Klubu Malucha :-):-):-)
Antosiu zadowolony
a my nadal czekamy na ślimaka
agusia9915
Matka wariatka
spac nie mozesz?
dzieki za info
dzieki za info
reklama
co to znaczy do godziny 6.00? codziennie? a raczej co noc? i od której?Tesco
do godz. 6.00 wszystkie zabawki -20% :-)
Podziel się: