reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

Ja nie pomogę :no: dałam sobie spokój z tym zbieraniem punktów, jak gdzieś mi się zubił spory rachunek z tymi produktami.

reklama
Czy któraś z Was barała udział w Rozwojowym Klubie Malucha (nagrody za zakup w Tesco produktów: Fisher Price, Pampers, Nestle)???

Zebrałam przeszło 700 punktów, a nagrody nie otrzymałam. Na stronie Rozwojowego Klubu jest informacja, że program zakończony i mają nadzieje, że dzieci są zadowolone z zabawek. Infolinia programu nie działa.

zastanawiam się czy tylko ja nie dostałam nagrody, czy wszystkich tak zrobili :confused::angry:

ja brałam udział w tej promocji: raz za 700pkt otrzymalismy wyspę Fisher Price, potem 2 razy za 400pkt grajace ślimaki, a teraz tez czekam na ślimaka juz ponad miesiąc, dzwonilismy tam w zeszłym tygodniu i powiedzieli ze sprawdzą i oddzwonią ale narazie ciszaaaa....:wściekła/y:
za każdym razem przed wysłaniem kuponu dzwonilismy na infolinie i pytalismy czy nagroda jeszcze dostepna, tego ostatniego slimaka zamówilismy 12 października i mówili że jest dostepny, tylko te nagrody za 700pkt juz poszły...
mąż działa dalej w tej sprawie - dam znać jeśli uda nam sie jakoś skontaktowac z nimi

organizatorem konkursu jest firma saatchi, mąż własnie tam się dodzwonił, przedstawił sprawe co i jak, kiedy zamawialiśmy nagrodę itp. i mają oddzwonić do nas
tu jest ich strona: Saatchi & Saatchi
wejdź w kontakt i zadzwoń pod pierwszy numer

przegięcie z tymi nagrodami, a raczej z wysyłaniem ich, raz też czekalismy na slimaka ponad miesiąc, mąż sie wkurzył i wydzwaniał dna infolinię codziennie, bo niby mówili, ze sami oddzwonia ale była cisza... i przysłali odrazu nagrode w ciagu kilku dni

Za kilka dni kolezanka ma mi przyslacz Anglii troszke ciuszkow,juz sie nie moge doczekac.Bluzeczka,ktora u nas na Allegro kosztuje 39 zł,tamkosztuje 16:szok:(firma Next).

Ja tez tutaj kupilam ubranka dla Milenki w Next'ie. I rzeczywiscie niektore sa tansze niz w Polsce. A do tego dobra jakosc i materialy. Teraz Milenka ma sliczna kurteczke z Nexta. A ostatnio udalo mi sie w innym sklepie kupic np. trzypak rajstopek za 1,5 euro, trzypak skarpetek za 1 euro.

wczoraj wkońcu przysłali nagrodę z Rozwojowego Klubu Malucha :-):-):-)

275966211

Antosiu zadowolony :tak:
super jest ta wyspa - Hubek tez ja ma i tez z tego konkursu i ja uwielbia - nauczył sie juz perfekcyjnie niemal wrzucać kulki gdzie trzeba :-)
a my nadal czekamy na ślimaka

reklama
Do góry