reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

Cześć dziewczyny zawsze do was zaglądam patrząc na Promocje
W Real'u są Pampersy po 42,95
Chusteczki Nivea 2paczki z klipsem do zamykania po 12,99

dokladnie wczoraj to sobie kupilam:-D

a to zamykadelko do chusteczek rewelacja:tak: jak sie gdzies wychodzi i nie mozna za soba zabrac pudelka to jak znalazl:tak:

reklama
To fajnie, że jest promocja na Pampki jest, bo mi się właśnie kończą powoli.
Co do chusteczek Nivejki z zamknięciem to nie widziałam, ale zawsze na wyjścia kupuję chusteczki Bobo-cośtam w woreczku, ale z taką klapką plastikową i jeśli takie zamknięcie zaintalowała Nivejka to super.
Ja niedawno kupiłam 4-pack chusteczek Nivejki za 15 zł w Tesco, ale nie widziałam wiecej sztuk, jedna taka paczka leżała w koszu z promocjami. Chusteczki inne niż dotychczas, w granatowum opakowaniu, nasączone balsamem o zapachu lilii wodnej, na chusteczkach nadruk misia. Jak dla mnie super zapach, choć może komuś przeszkadzać, bo jest bardzo intensywny.

tylko ciekawe czy te pampki sa jeszcze w każdym rozmiarze ja ostatnio kupiłma pampersy z balsemem po kąpieli a te jakie są???a co do chusteczek ja po nivei zdecydowałam się na pampers bo chyba są bardziej mokre.

karola_4 te pamp[ki też są z tym balsamem.
A co do klipsa to jest taki wymienny można go przekładać z paczki do paczki.
kasiad właśnie te chusteczki Nivea sa w granatowym opakowaniu ale nie wiem jaki zapach mają.Zaraz sprawdze jaki mam zapach Też mam te z lilią wodną.Super mają zapach.

to jutro jak wymienię opony na zimowe to jadę do reala na zakupy bo pewnie do piątku wszystko zniknie oby w słupsku to było bo mam 50km

Joasiek już zrobiłam fotki i Ci pokaże o co mi chodzi o jakie zamknięcie.

Załączniki

• 071112_114735.jpg
    071112_114735.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 30
  • 071112_114752.jpg
    071112_114752.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 25
  • 071112_114837.jpg
    071112_114837.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Do góry