reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

gdzie mozna kupic body i pajace w jakiejs przystepnej cenie:confused:

Agusia ja kupiłam dwa razy pod rząd pajace w TESCO, za 29 zł 3 szt., są jeszcze białe trójpaki po 22zł, A jeżeli chodzi o jakość, to jak na tą cene jest naprawdę w porządku:tak::tak:
Bodziaki, też są niezłej cenie...białe za 15 zł trójpak, kolorowe chyba 19zł, nie pamiętam dobrze..:-(

reklama
Agusia ja przychylam sie do przedmówczyń i tez polecam tesco-naprawde najlepsze parametry jakości do ceny:tak:
Niestety niewielki wybór wzorów i kolorów.
Ja bardzo duzo kupuje na allegro kompletów early days i sa tez sa swietne i maja fajne kolory , jednak z kosztami przesyłki wychodzi drożej...ale obydwie firmy polecam:tak::tak:

my od 9 miechów w tescowych badz cheeroki:-)
ale myslałm ,ze cos sie zmieni na lepsze:sorry2:
bo kolory mnie dobijaja juz

a earl day mowiecie gatunkowo
oki
nawet po praniu?
ja kupiła w smyku pierwszy raz i nie jestem zadowolona 86 rozmiar ale po praniu juz sa małe 40 C piore

Ja mam trochę Early days bodziaków i żadne mi się nie pokurczyły.
Pokurczyły się natomiast Cherokee (czy tam jak się to pisze).

Ja early days bardzo sobie chwale-kolory te same nawet po wielu praniach, napki bardzo mocne. jedyna usterke jaka w nich zauwazyłam- to po praniach robia się peknięcia na farbie z obrazków(mam na mysli taki malutki obrazek na klatce piersiowej kazdego body-obrazek sie nie sciera tylko widac te pekniecia).
Co do body ze Smyka to nie polecam-straciły kolor po praniu, natomiast w pajacach z 5-10-15 powyrywały mi sie napki:baffled:. Kiedys dostałam tez paczke mothercare w prezencie i body były super jednak one z wyzszej półki cenowej wiec ich nie kupuje:zawstydzona/y:

Ja early days bardzo sobie chwale-kolory te same nawet po wielu praniach, napki bardzo mocne. jedyna usterke jaka w nich zauwazyłam- to po praniach robia się peknięcia na farbie z obrazków(mam na mysli taki malutki obrazek na klatce piersiowej kazdego body-obrazek sie nie sciera tylko widac te pekniecia).
Co do body ze Smyka to nie polecam-straciły kolor po praniu, natomiast w pajacach z 5-10-15 powyrywały mi sie napki:baffled:. :zawstydzona/y:

U nas też early deys bodziaki swietnie sie spisują, !!! Z miałam pajace ze smyka i to włąsnie w nich pourywały sie napy!

No właśnie apropos pajaców. Czy nie odpinają się Waszym maluchom napki jak chodzą :confused: Oliwce nagminnie się odpinają. Już się zastanawiałam, czy z nich nie zrezygnować, jednak na zimę to bardzo wygodna i ciepła piżamka.

Kasiad u nas odpinały sie jak Filip zaczął raczkować, ale tylko gdy pajacyk był za bardzo dopasowany (czyt.:ciasny:-D) ale gdy założymy luźniejszy to jest oki..poza tym te pajace z TESCO maja mocne napy...

reklama
To widze,ze nie tylko mi sie napki urywaja z ubranek 5-10-15 i SMYKA:angry::angry::angry:.Juz wiecej nie kupie.Natomiast body eraly days bardzo sobie chwale.Napki sa super mocne,.nieraz mocno ciagne i zadna sie nie urwala.
Konradowi kupilam w 5-10 -15 ocieplane spodenki odpinane w kroku i napki byly tak delkikatne,ze wlasciwie same sie odpinaly.Tesciowa zaszyla mi po calej wewnetrznej dlugosci i do przewijania sciagam mu je z tyłka.A tak kroka nie mogl zrobic.
Za kilka dni kolezanka ma mi przyslacz Anglii troszke ciuszkow,juz sie nie moge doczekac.Bluzeczka,ktora u nas na Allegro kosztuje 39 zł,tamkosztuje 16:szok:(firma Next).

Do góry