reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Kasia ja kupiłam na noc z bobovity z bananami, okazało sie, ze dodatkowo ma melisę i pachnie niezbyt fajnie. Myslałam, że mała nie weźmie jej do ust, ale okazało się, ze jej smakuje:-)
Martula, kupilam inne niz patch, zoto bezowe opakpwanie z napisem BABYDREAM. to jakas nowsza partia i na pewno nie maja ceraty
a od dzisiaj sa za 20 zl duza paczka te co kupila Patch i tez mam mi siostra kupic na sprobowanie
a od dzisiaj sa za 20 zl duza paczka te co kupila Patch i tez mam mi siostra kupic na sprobowanie
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
A ja na razie uzywam jakiś biedronkowych fitti chyba dobrze napisałam, dostałam w prezencie az 10 dyzych paczek i mogę śmiało ich używac bo sa bardzo dobre, nie przemakają prawie jak pampki tylko w wierzchu maja ceratkę, ale od środka bawełna czy cos w tym rodzaju
Pewnie sama ich bym nie kupiła ale jak ciocia je dostała i miały leżec jej w piwnicy to czemu ich nie wykorzystać
Pewnie sama ich bym nie kupiła ale jak ciocia je dostała i miały leżec jej w piwnicy to czemu ich nie wykorzystać
karola-04
pilnie ponieważ mój maluszek zajada się kaszką hipp w słoiczku i chce sprobowac tej w proszku zaraz mi sie skoncza sloiczki a jade do rodzicow do gdanska i nie wiem czy mam uzupelnic zapasy czy polubi proszkowa wersje
wiec udam sie do tesco.
wiec udam sie do tesco.
karola-04
ostatnio kupilam huggies pieluchy mialy byc extra jak pampersy z gonsienica i wszystkim co trzeba dla suchej pupci no i koszmar co 2 godziny zmiana i do tego tak sie wszystko zbija w tej pieluszcze i taki kluski powstaja
koniec eksperymentow zostaje tylko przy pampersie
koniec eksperymentow zostaje tylko przy pampersie
ja wlasnie skonczylam paczke 3 babydream i zaczelam 4 babydream i moge smilo polecic!! chociaz do tej pory bylam zwolenniczka huggiesow. jak dla mnie rewelacja i cenowo tez calkiem ok. w tej chwili uwazam te pieluchy za najlepsze z tych ktore uzywalam (pampers, huggies i babydreams).
reklama
Podziel się: