reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

reklama
Kasia ja kupiłam na noc z bobovity z bananami, okazało sie, ze dodatkowo ma melisę i pachnie niezbyt fajnie. Myslałam, że mała nie weźmie jej do ust, ale okazało się, ze jej smakuje:szok::-)

A... to tym się różnią, że mają ziółka wyciszające. Nie wpadałabym na to, żeby do kaszki dodać zioła :-D

Martula, kupilam inne niz patch, zoto bezowe opakpwanie z napisem BABYDREAM. to jakas nowsza partia i na pewno nie maja ceraty :tak:

a od dzisiaj sa za 20 zl duza paczka te co kupila Patch i tez mam mi siostra kupic na sprobowanie:tak:

A ja na razie uzywam jakiś biedronkowych fitti chyba dobrze napisałam, dostałam w prezencie az 10 dyzych paczek i mogę śmiało ich używac bo sa bardzo dobre, nie przemakają prawie jak pampki tylko w wierzchu maja ceratkę, ale od środka bawełna czy cos w tym rodzaju :tak:
Pewnie sama ich bym nie kupiła ale jak ciocia je dostała i miały leżec jej w piwnicy to czemu ich nie wykorzystać :tak::tak::tak:

pilnie ponieważ mój maluszek zajada się kaszką hipp w słoiczku i chce sprobowac tej w proszku zaraz mi sie skoncza sloiczki a jade do rodzicow do gdanska i nie wiem czy mam uzupelnic zapasy czy polubi proszkowa wersje

wiec udam sie do tesco.

martula, już nie ma w Rossmanie żadnych ceratowych pieluszek, chyba że gdzieś jeszcze stara partia została, ale zawsze możesz spytać sprzedawcę. ja nadal zadowolona jestem z żółtych Rossmanów- są tańsze od Babydreams.

ostatnio kupilam huggies pieluchy mialy byc extra jak pampersy z gonsienica i wszystkim co trzeba dla suchej pupci no i koszmar co 2 godziny zmiana i do tego tak sie wszystko zbija w tej pieluszcze i taki kluski powstaja

koniec eksperymentow zostaje tylko przy pampersie

ja wlasnie skonczylam paczke 3 babydream i zaczelam 4 babydream i moge smilo polecic!! chociaz do tej pory bylam zwolenniczka huggiesow. jak dla mnie rewelacja i cenowo tez calkiem ok. w tej chwili uwazam te pieluchy za najlepsze z tych ktore uzywalam (pampers, huggies i babydreams).

reklama
co mama to inna opinia :-D ja wywalilam 37 zl za huggies wrrrrrrrrr moze nie potrafie ich uzywac sama nie wiem ale z pampersem nie mam takich problemow i nie robi sie taki zbity kloc.

Do góry