reklama
mysia23
mama dwójeczki
Ja wyprobowałam Pampersy 4 z gąsieniczka, nie podobają mi się.. już kilka razy wyleciała mi z nich kupka i wszystko było brudne miałam kilka pieluszek happy, ale ja nie jestem happy z ich funkcjonalności Nadal jestem wierna Haggisom Super-flex...kocham te pieluszki..nigdy mnie nie zawiodły...
Hm, a mi kupa z pampersów z gąsieniczką nie wylatuje a haggisów owszem. Widzę, ż jednak trzeba najlepiej samemu wypróbować pieluchy, nie sugerując się czyjąś opinią, bo każdemu widzę, że coś innego pasuje.
Wczoraj Tomek kupił wodę Gerbera dużą 1,5 litrową. Otworzyliśmy ją i dałam Oliwce do picia bez gotowania, oczywiściewymieszaną z herbatką HIPPa, bo samej wody to ona nie chce pić. Na butelce jest napisane, że może stać otwarta w lodówce 48 godzin tylko. Szkoda, bo Oliwka nie wypije całej butli przez 2 dni. Resztę pewnie sami wypijemy. Koszt dużej butli to niecałe 3 zł w Carrefourze, a małej 0,5 litrowej 1,5 zł. Więc opłaca się brać zdecydowanie duże butle.
Wczoraj Tomek kupił wodę Gerbera dużą 1,5 litrową. Otworzyliśmy ją i dałam Oliwce do picia bez gotowania, oczywiściewymieszaną z herbatką HIPPa, bo samej wody to ona nie chce pić. Na butelce jest napisane, że może stać otwarta w lodówce 48 godzin tylko. Szkoda, bo Oliwka nie wypije całej butli przez 2 dni. Resztę pewnie sami wypijemy. Koszt dużej butli to niecałe 3 zł w Carrefourze, a małej 0,5 litrowej 1,5 zł. Więc opłaca się brać zdecydowanie duże butle.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
To czym ta woda jest naszprycowana, skoro tylko 48 h jest dobra do spożycia. Bzdura jakaś kolejna.Wczoraj Tomek kupił wodę Gerbera dużą 1,5 litrową. Otworzyliśmy ją i dałam Oliwce do picia bez gotowania, oczywiściewymieszaną z herbatką HIPPa, bo samej wody to ona nie chce pić. Na butelce jest napisane, że może stać otwarta w lodówce 48 godzin tylko. Szkoda, bo Oliwka nie wypije całej butli przez 2 dni. Resztę pewnie sami wypijemy. Koszt dużej butli to niecałe 3 zł w Carrefourze, a małej 1,5 litrowej 1,5 zł. Więc opłaca się brać zdecydowanie duże butle.
To czym ta woda jest naszprycowana, skoro tylko 48 h jest dobra do spożycia. Bzdura jakaś kolejna.
No własnie nie jest. Sądzę, że chodzi o to, że jak dłużej postoi otwarta to bakterie zaczną się w niej rozwijać, a wtedy już nie za bardzo można dawać dziecku bez gotowania.
Jest opinia, że każda woda po otwarciu powinna stać w lodówce i nie długo. Ponieważ nie ma żadnych konserwantów ani "utrwalaczy" więc mnożą się w nie bakterie i różne tam... Nasze organizmy są w stanie sobie z nimi poradzić, ale dziecko może reagować różnie. Dlatego chyba można podawać jedynie świeżą wodę lub przegotowaną.
mysia23
mama dwójeczki
Byłam dziś na zakupach w realu, a właściwie to po prezent dla teściowej i zupełnie przypadkowo zobaczyłam,że jest promocja na słoiczki i soczki HIPPa..i to te po 4 i 5 miesiącu...kupiliśmy z10 słoiczków i 8 soczków...wszystko po 1,85zł.
No i do tego Haggisy super-flex, paczka 66szt. 41.99zł....Choć ja kupuje u siebie czasem za 35, ale ostatnio nie trafiłam na taką promocje u nas, wiec zakupiłam te, bo zwykle cena to 45zł
No i do tego Haggisy super-flex, paczka 66szt. 41.99zł....Choć ja kupuje u siebie czasem za 35, ale ostatnio nie trafiłam na taką promocje u nas, wiec zakupiłam te, bo zwykle cena to 45zł
w lidlu pampers
Lidl Online
Lidl Online
reklama
Podziel się: