reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

reklama
mi huggiesy kupili teściowie(chociaż mowiłam ,że uzywamy pampersów...),no i służą tylko jako "przewijak"jak mała zrobi kupkę;).jak dla mnie są za sztywne i wszystko przecieka

mi huggiesy kupili teściowie(chociaż mowiłam ,że uzywamy pampersów...),no i służą tylko jako "przewijak"jak mała zrobi kupkę;).jak dla mnie są za sztywne i wszystko przecieka

U mnie odwrotnie, ja używam huggies super flex i jestem z nich super zadowolona, nigdy mnie nie zawiodły...Fifi wytrzymuje w jednym nawet 4-5h...natomiast pampersy co założę to all mokre..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wspomnę,że nam z nich kilka razy kupcia wyleciała...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:(choć już staram sie jak mogę,żeby idealnie przylegał) i o 4h w pampku nie ma mowy:no::no::no::no:
Nie będę juz praktykować innych...może i te z Rossmanna były by oki, ale najbliższy sklep mam 45km od domu, i jeżdzić po pieluchy to bez semsu, wyjdzie mi taniej na huggiesach

widocznie każde dziecko ma inna pupkę i inaczej dopasowują sie do niej pieluszki;))).ja mam koleżanki,które też są zadowolone z huggiesów

tak mi sie wydaje, ze to nie od pieluch zalezy tylko od budowy dziecka, ile sika itp. u nas te huggiesy super flex nowe z kolorowymi motylkami przez noc przeciekaly, a te wczesniejsze super flexy zwykle biale nie. podobno te kolorowe to jakas ciensza wersja na lato:happy:

co mama to inna opinia :-D ja wywalilam 37 zl za huggies wrrrrrrrrr moze nie potrafie ich uzywac sama nie wiem ale z pampersem nie mam takich problemow i nie robi sie taki zbity kloc.
No właśnie, pampersy to jak narazie jedyne pieluchy, z tych, które wypróbowałam, w ktorych nie robi się ten zbity kloc. Wyobrażam sobie, że dziecku musi być z tym klocem między nogami bardzo niewygodnie.

no ja wczoraj kupiłam pampersy 4 w lidkuj po 38zł za paczkę a jest w niej 54szt pewnie to nie rewelacja ale co zrobic.

za 2 tygodnie jade do niemiec na pierwsza wycieczke to tam zakupie sie w pampki moze taniej wyjda

reklama
Kiedyś pytałam Irtasię o cenę pampków w Niemczech i nie pamiętam kwoty, ale wydawały mi się sporo droższe niż u nas w Polsce.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry