reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

Kasiad, ja różnicy nie widzę poza tym, że bordowe są chyba tylko do 3 czyli 4-9kg i na Stasia już są małe, a żółte mamy teraz 7-18 kg. Kupiłam paczkę 50 szt za 22 zł. Tych mniejszych jest więcej w paczkach.

reklama
To rzeczywiście tanio, chyba wypróbuję. A czy gdzies na opakowaniu napisane jest, ze są papierowe a nie plastikowe :confused: Nie chciałabym trafić na paczkę ze starych zapasów.

Kasiad, ja zapytałam sprzedawczyni i powiedzia lam, że nie chcę trafić na te foliowe, bo już raz na nie trafiłam i ona mi otworzyła paczkę żeby pokazać czy o takie mi chodzi i były papierowe, więc kupiłam

No i to są te żółte Rossmany, bordowe są trochę droższe, albo ich jest więcej w paczce, sama nie wiem:sick:

Haggisy jak dla mnie to cena super..tylko nie wiadomo czy to dotyczy tylko tego rozmiaru 5 czy wszystkich...ale juz szwagra zatrudniłam i ma jechać sie dowiedzieć i dzis do nas mają zajrzeć to podrzucą..:tak::tak:

Czemu ja mam do Rossmana taki beznadziejny dojazd :wściekła/y: Patch a jak sikołki polecą do tych Rossmanowskich pieluch, to pielucha nie robi się bardzo twarda? Tak jest z Tescowymi i to ich jedyny mankament wg mnie. Super rzeczą w nich jest gumeczka przy obu rzepach z boku, można je szczelnie zapiąć i nie uciskają maluszka (z tyłu też jest gumeczka). Tylko napompowane robią się twarde jak kamień więc trzeba je często zmieniać :-(
My jak na razie to najbardziej lubimy Happy :tak:

reklama
Joasiek, ja do tej pory też tylko Happy używałam i nie mogłam zanleźć sobie odpowiednika, ale te Rossmany moim zdaniem są takie jak Happy- my wcale częściej nie zmieniamy, ale wiesz jak to jest z pieluszkami- co mama to inna opinia...

Do góry