reklama
no dajcie linka a nie hi hi hi ja chcę hippa
Karola, nie znam zadnego linka wypelnialam ankiety w szpitalu....hihi
I sie tk niebo zlosc pieknosci szkodZi;-)
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ja też dziś dostałam próbki Nestle, ale łyżeczka wcale mi się nie podoba, jest twarda jak nie wiem co Kaszkę której próbkę przysłali już miałam i nie jest wg mnie fajna, mleczka NAN nie używam, jedynie ten Misiowy Ogródek mnie ucieszył, spróbuję może nam podejdzie
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ja też mam takie ale ich nie lubie najlepsza dla mnie jest taka dosc spora miekka z camplu sylikonowa. ale cene walneli za te łyżeczki ja je kupiłam w hurtowni ale mogą tam kupic wszyscy 6 szt w opakowaniu dwa kolory zielony i niebieski i zapłaciłam ok 40zł
ja też mam takie ale ich nie lubie najlepsza dla mnie jest taka dosc spora miekka z camplu sylikonowa. ale cene walneli za te łyżeczki ja je kupiłam w hurtowni ale mogą tam kupic wszyscy 6 szt w opakowaniu dwa kolory zielony i niebieski i zapłaciłam ok 40zł
No to wychodzi cenowo prawie tak samo Karola, jedna łyżeczka ok. 6 zł.
A co do miękkich łyżeczek silikonowych to ja też mam miękką Canpolu. Słyszałam, że są niezdrowe, jakaś teoria w stylu jak ta na temat niekapków. Ale co tam, używam i niekapka i miękką łyżeczkę - jakoś do mnie nie przemówiły te teorie.
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
A co do miękkich łyżeczek silikonowych to ja też mam miękką Canpolu. Słyszałam, że są niezdrowe, jakaś teoria w stylu jak ta na temat niekapków.
Miękkie łyżeczki niezdrowe? Ciekawe czym to tłumaczyli Wcale się nie zdziwię, jak za chwilę się okaże, że najlepiej jak dziecko je samymi rękami bez pomocy żadnych sztućców (powrót do natury hehe..)
Podziel się: