reklama
no dajcie linka a nie hi hi hija chcę hippa
![]()
Karola, nie znam zadnego linka

I sie tk nie

Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ja też dziś dostałam próbki Nestle, ale łyżeczka wcale mi się nie podoba, jest twarda jak nie wiem co
Kaszkę której próbkę przysłali już miałam i nie jest wg mnie fajna, mleczka NAN nie używam, jedynie ten Misiowy Ogródek mnie ucieszył, spróbuję może nam podejdzie 

karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ja też mam takie ale ich nie lubie najlepsza dla mnie jest taka dosc spora miekka z camplu sylikonowa. ale cene walneli za te łyżeczki 
ja je kupiłam w hurtowni ale mogą tam kupic wszyscy 6 szt w opakowaniu dwa kolory zielony i niebieski i zapłaciłam ok 40zł

ja też mam takie ale ich nie lubie najlepsza dla mnie jest taka dosc spora miekka z camplu sylikonowa. ale cene walneli za te łyżeczkija je kupiłam w hurtowni ale mogą tam kupic wszyscy 6 szt w opakowaniu dwa kolory zielony i niebieski i zapłaciłam ok 40zł
![]()
No to wychodzi cenowo prawie tak samo Karola, jedna łyżeczka ok. 6 zł.
A co do miękkich łyżeczek silikonowych to ja też mam miękką Canpolu. Słyszałam, że są niezdrowe, jakaś teoria w stylu jak ta na temat niekapków. Ale co tam, używam i niekapka i miękką łyżeczkę - jakoś do mnie nie przemówiły te teorie.
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
A co do miękkich łyżeczek silikonowych to ja też mam miękką Canpolu. Słyszałam, że są niezdrowe, jakaś teoria w stylu jak ta na temat niekapków.
Miękkie łyżeczki niezdrowe? Ciekawe czym to tłumaczyli

Podziel się: