reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

HIHI ja dostalam wczoraj hippa i jeszcze nestle:-D:-D

A od dzisiaj w rossmanie promocje na jedzonko i produkty dla dzidziek:tak: Tylko ze jestem wkur:wściekła/y:bo nie mam kasy...nie mogli tego zrobic po10:angry::wściekła/y::angry:

reklama
no dajcie linka a nie hi hi hi :wściekła/y::wściekła/y:ja chcę hippa :wściekła/y::wściekła/y:jutro w taki razie robie nalot na` rossmana po jedzonko

a no to trzeba było tak odrazu bo jakas pisałą że ma problem z ankietami i myslałam że się wyczajnie na stronie cos kiełbasi serdecznie przeprasza

ale czuje sie taka pominieta w tych prezentach :-(

Karola-to właśnie ja weszłam na strone hippa zeby wypełnic ankiete(w kontaktach-w tresci wpisuje prosbe o przesłanie próbek;-) ale wysłać jakoś nie moge.
Spróbuj moze Tobie sie uda?

Ja też dziś dostałam próbki Nestle, ale łyżeczka wcale mi się nie podoba, jest twarda jak nie wiem co :-p Kaszkę której próbkę przysłali już miałam i nie jest wg mnie fajna, mleczka NAN nie używam, jedynie ten Misiowy Ogródek mnie ucieszył, spróbuję może nam podejdzie :happy2:

ja też mam takie ale ich nie lubie najlepsza dla mnie jest taka dosc spora miekka z camplu sylikonowa. ale cene walneli za te łyżeczki :szok::szok:ja je kupiłam w hurtowni ale mogą tam kupic wszyscy 6 szt w opakowaniu dwa kolory zielony i niebieski i zapłaciłam ok 40zł:nerd:

ja też mam takie ale ich nie lubie najlepsza dla mnie jest taka dosc spora miekka z camplu sylikonowa. ale cene walneli za te łyżeczki :szok::szok:ja je kupiłam w hurtowni ale mogą tam kupic wszyscy 6 szt w opakowaniu dwa kolory zielony i niebieski i zapłaciłam ok 40zł:nerd:

No to wychodzi cenowo prawie tak samo Karola, jedna łyżeczka ok. 6 zł.

A co do miękkich łyżeczek silikonowych to ja też mam miękką Canpolu. Słyszałam, że są niezdrowe, jakaś teoria w stylu jak ta na temat niekapków. Ale co tam, używam i niekapka i miękką łyżeczkę - jakoś do mnie nie przemówiły te teorie.

reklama
A co do miękkich łyżeczek silikonowych to ja też mam miękką Canpolu. Słyszałam, że są niezdrowe, jakaś teoria w stylu jak ta na temat niekapków.

Miękkie łyżeczki niezdrowe? Ciekawe czym to tłumaczyli :eek: Wcale się nie zdziwię, jak za chwilę się okaże, że najlepiej jak dziecko je samymi rękami bez pomocy żadnych sztućców (powrót do natury hehe..) :-p

Do góry