reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

Lil kate-ja zjeździłam 4 sklepy tesco w poszukiwaniu hugisów 4-to jedna wielka ściema! sa 2,3 i 5. A jesli chodzi o 4...wyczaili patent zeby postawic całą palete pieluch tesco nr4 obok tych promocyjnych huggisów.
Dla mnie chamówa i tyle:angry:
Ze złosci nie kupiłam zadnych:wściekła/y::wściekła/y:
pojechałam za to do rossmanna i kupiłam na próbe te ichnie;-)
Zobaczymy jak sie sprawdza rossmanki (bo pampersy nam w ogóle nie podchodzą:no:)

reklama
Kasiad -kupiłam pieluchy w rossmannie -szukałam tych ,które polecała Patch(super cena) ale nic takiego nie było:no:Pytałam sprzedawczyń i powiedziały mi ,ze teraz zmieniają szatę graficzna wszystkich pieluch rossmannowskich i jest z tym spore zamieszanie i tych żółtych już raczej mieć nie będą. Ja kupiłam pieluchy o nazwie babydream MAXI 4( 50 sztuk)-reklamuja je w folderze jako nowosc a tak naprawde-z tego co mi pani w sklepie powiedziała to są te same , które kiedys były całe bordowe). Tylko teraz zrobili tak-2 -są zielone, 3 -zółte,4- malinowe, 5- niebieskie.I niestety cena tez jest inna-27,99-czyli 0,56 zł za sztukę-a to nie rzuca kolana:no:
Jesli chodzi o jakośc -stanowią jakby udaną podróbę huggisów-tez takie papierowe, gumka z tyłu, tyle ,ze nie zapinają się na rzepy a na klej(cos pomiędzy huggisami super flex a huggisami classic)Wyglądaja prawie tak jak na zdjęciu , które zamiesciła Patch-różnia się jedynie obrazkiem i kolorem gumeczki-wrzosowy ale to raczej nieistotne szczegóły;-)Podobaja mi się i co dla mnie wazne nie smierdzą klejem tak jak np. happy.Do tej pory użyłam tylko kilku pieluszek i wygląda na to ,ze nam pasują ale jeszcze musimy trochę poczekac z oceną.

Dzięki Madzix za wyczerpującą odpowiedź. Nie wiem, czy się na nie zdecyduję, to zapięcie na klej mi nie odpowiada. Często mi się zdarza, ze zapnę za ciasno pieluchę i poprawiam. Zapięcie na rzepy mi to umożliwia, takie na klej - niestety nie.​

Kasiad-przepraszam jeszcze raz sprawdziłam te pieluchy zapinają sie na jednak na rzep (ale jest znacznie cieńszy niz w huggisach).

A my wróciliśmy znowu do marki Pampers(wcześniej Huggis-y,ale się wkurzyłam,bo była to jakaś trefna partia i strasznie przepuszczały siuśki))nr4.Kupiłam Mega Paczkę w zwykłym sklepie (delikatesach) za 46zł.

Ja porzuciłam już wszelkie pieluchowe eksperymety i jestem wierna pieluszkom Happy :tak: Od jutra w Tesco znowu jest na nie promocja, kosztować będą 37,99 za 90 sztuk (42gr za sztukę) więc jedziemy na zakupy :-)

Ja porzuciłam już wszelkie pieluchowe eksperymety i jestem wierna pieluszkom Happy :tak: Od jutra w Tesco znowu jest na nie promocja, kosztować będą 37,99 za 90 sztuk (42gr za sztukę) więc jedziemy na zakupy :-)

:tak: Ja też po nie jadę :cool2: i kupie aventu kubek niekapek bo nie mam jeszcze ;-)

reklama
Do góry