reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Widzisz Kasiad, mówiłam, że przyjdzie.Dziś rano zapukał do mnie listonosz i wręczył mi paczuszkę z Hippa - a w środku oprócz reklamowej literatury: próbka mleka następnego, herbatki jabłkowo-melisowej, kremu pielęgnacyjnego, czerwona łyżeczka i słoiczek Dyni z ziemniakami.
Chusteczki Pampersa w Tesco to chyba są w permanentnej promocji, bo ile razy tam jestem to kupuję właśnie po takiej cenie i zawsze jest promocja na nie
Czyli wieczna promocja
Gosia Ty przecież jesteś z Poznania. A robisz zakupy w sklepie Pati i Maks na ul.Szamarzewskiego lub Polnej (ten sam sklep - ma dwa wejścia)?
Tam są niskie ceny, np. chusteczki Pampers Sensitive kosztują 6,50 zł, pieluchy Pampers 4 Jumbo Pack - 47 zł. Ostatnio jak byłam była promocja na jedzonka BoboVita -20%
jak bym miała po to jechać to by wyszło to samo najbliżej mam carrefour Mieszkam pod Suchym lasem prawie;-) a autem to znowu zanim wróci mój Robert z pracy wykąpie się itd to jest 20.00 i muszę kąpać małą itd... bo inaczej marudzi i były by i tak nici z wyjazdu po to;-)
lil kate ja słoiczki hippa po 5,49 w carrefour kupowałam ;-)ale bez promocji
reklama
Podziel się: