reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

ja też nie dostaję:no: do nie w szpitalu nie przyszli z żadną ankietą :-:)-p

Do mnie też nie przyszli, bo urodziłam w piatek, a w weekend nie chodzą po salach z tymi ankietami, ale od kobiet usłyszałam, że można się zgłosić do sekretariatu szpitala po te ankiety i po pudełeczka z próbkami, więc wysłałam męża.

reklama
Dziewczyny, można jeszcze wejść na strony producentów i wypełnić kwestionariusz, z reguły jest jeszcze miejsce na pytanie do nich i wtedy można poprosić o wysłanie poradników zywieniowych i próbek:tak:
strona nutricji np NUTRICIA - Od

Ja też nic nie dostaję :no: chociaż w szpitalu wypełniałam jakąś ankietę:tak:.Dostaliśmy tylko w szpitalu niebieskie pudełko tak zwane skarb malucha no i tam było kilka próbek i gazetki do poczytania.To wszystko.:-):tak:

och te moje myśli :rofl2:dostałam z nestle bebilonu ale z hippa nie a bardzo bym chciałą bo jak czytałam to łądna paczka. :dull:

ja tez nic nie dostałam:sick: u mnie dostały tylko te dziewczyny , które urodziły rano-bo ta babka przyszła ok. 12 a potem juz jej nie było ...a ze przychodzi tylko poniedziałki to mnie ominęło. Tam gdzie rodziłam dziewczyny nie dostawały hippa ani nestle tylko próbki oilatum i myjke albo ręczniczek-naprawde bardzo fajne.

ja ankiete w szpitalu wypełniłam, dostałam dwa pudełka z gadżetami. ale do domu nic mi nie przysłali...trudno sie mówi. prosic sie nie będę:-):tak:

reklama
Do góry