reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

Martula, kupiłaś 4 czy 4+? Bo ja kupiłam 4+ i są grubsze w kroku niż "trójki" (mają dodatkowy wkład chłonny). Chyba bardziej by mi odpowiadały takie cienkie jak "trójki", zwłaszcza teraz na lato. Jesli masz 4 bez plusa, albo ktokolwiek inny ma, to napiszcie czy są cienkie jak "trójki" czy grubsze :confused: A ta dżdżownica to super rozwiązanie rzeczywiście, super przylegają, a nie cisną w ogóle.

reklama
Chodzi ci o szerokosc czy o grubosc wkladu?Generalnie to 4 sa bardzo podobne do 3,tylko dluzsze i chyba grubosc wkladu podobna(czyli nie z a grube:tak:).

Nie widze roznicy miedzy 3 a 4.Bynajmniej bardzo podobna grubosc,tylko dluzsze (no i stretch oczywiscie:tak:)

No i kupiłam Pampery 4 (bez plusa). I wreszcie jestem zadowolona, grubość podobna jak w 3.
Te 4+ będę zakładała malej na noc, bo oprócz tego, że są dużo grubsze to są też bardziej chłonne - Oli po dzisiejszej nocy miała zapełnioną pieluszkę ledwo do połowy.

reklama
Tycia, powiem Ci, że własnie coś koło miesiąca temu Oliwka miala prawie pustą pieluchę co rano. Trwalo to z jakiś tydzień może więcej. Też się zastanawiałam, czy to nie dziwne. Ale sytacja okazała się przejściowa.

Do góry