Martula, kupiłaś 4 czy 4+? Bo ja kupiłam 4+ i są grubsze w kroku niż "trójki" (mają dodatkowy wkład chłonny). Chyba bardziej by mi odpowiadały takie cienkie jak "trójki", zwłaszcza teraz na lato. Jesli masz 4 bez plusa, albo ktokolwiek inny ma, to napiszcie czy są cienkie jak "trójki" czy grubsze A ta dżdżownica to super rozwiązanie rzeczywiście, super przylegają, a nie cisną w ogóle.
reklama
No i kupiłam Pampery 4 (bez plusa). I wreszcie jestem zadowolona, grubość podobna jak w 3.
Te 4+ będę zakładała malej na noc, bo oprócz tego, że są dużo grubsze to są też bardziej chłonne - Oli po dzisiejszej nocy miała zapełnioną pieluszkę ledwo do połowy.
Te 4+ będę zakładała malej na noc, bo oprócz tego, że są dużo grubsze to są też bardziej chłonne - Oli po dzisiejszej nocy miała zapełnioną pieluszkę ledwo do połowy.
reklama
Tycia, powiem Ci, że własnie coś koło miesiąca temu Oliwka miala prawie pustą pieluchę co rano. Trwalo to z jakiś tydzień może więcej. Też się zastanawiałam, czy to nie dziwne. Ale sytacja okazała się przejściowa.
Podziel się: