reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PROMOCJE w sklepach!

Kania,tak,bo to ichni,"firmowy" czy jak to zwać ,produkt.A że u Was nie ma rossmana,to w szoku jestem:szok:.Przeciez K. wcale nie takie aż małe,skoro kiedys miastem wojewódzkim było:eek:.Dziwne....no,ale w Szczecinie nie ma IKEI,a tez miasto nie takie małe,w mniejszych budują.A my mamy anjbliższe w Poznaniu albo w Gdańsku:baffled::crazy:

reklama
Kania,tak,bo to ichni,"firmowy" czy jak to zwać ,produkt.A że u Was nie ma rossmana,to w szoku jestem:szok:.Przeciez K. wcale nie takie aż małe,skoro kiedys miastem wojewódzkim było:eek:.Dziwne....no,ale w Szczecinie nie ma IKEI,a tez miasto nie takie małe,w mniejszych budują.A my mamy anjbliższe w Poznaniu albo w Gdańsku:baffled::crazy:
Niestety nie ma, niby nie małe ale jakoś ubogie sklepowo...
Teraz OBI nam otworzyli ale za Krosnem jakieś 4 km.

Nie wiem czy wiecie, bo ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu więc was nie podczytuję :p

W Avanti za 5,50 są bony do H&M za 20zl. Według wstępnego rozeznania tematu w H&M bony będzie można łączyć :)
Czyli kupując np. 10 gazet po 5,50 mamy bonów za 200zł w cenie 55zł :) Ja zakupiłam 7 sztuk wczoraj wieczorem, bo więcej już nie mogłam znaleźć :p

Na oficjalnym fanpage na FB H&M napisał, że będzie można łączyć i kilka moich znajomych się dowiadywało w Krakowie, Warszawie i potwierdzili, że ze wstępnych ustaleń będzie można je łączyć. Ja się jeszcze u mnie nie dowiadywałam, ale może jak będę w weekend to wdepnę i podpytam. W najgorszym wypadku kupię bodziaki małemu na większy rozmiar :p
Przeleciałam dziś całe miasto i dorwałam jeszcze 2 sztuki :p W netto o dziwo :p Tak że mam w sumie 9 :)

Tutaj screen z fanpage H&M :)

HM.jpg

reklama
Do góry