Kania,tak,bo to ichni,"firmowy" czy jak to zwać ,produkt.A że u Was nie ma rossmana,to w szoku jestem.Przeciez K. wcale nie takie aż małe,skoro kiedys miastem wojewódzkim było.Dziwne....no,ale w Szczecinie nie ma IKEI,a tez miasto nie takie małe,w mniejszych budują.A my mamy anjbliższe w Poznaniu albo w Gdańsku
reklama
Kania78
...
Niestety nie ma, niby nie małe ale jakoś ubogie sklepowo...Kania,tak,bo to ichni,"firmowy" czy jak to zwać ,produkt.A że u Was nie ma rossmana,to w szoku jestem.Przeciez K. wcale nie takie aż małe,skoro kiedys miastem wojewódzkim było.Dziwne....no,ale w Szczecinie nie ma IKEI,a tez miasto nie takie małe,w mniejszych budują.A my mamy anjbliższe w Poznaniu albo w Gdańsku
Teraz OBI nam otworzyli ale za Krosnem jakieś 4 km.
Nie wiem czy wiecie, bo ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu więc was nie podczytuję
W Avanti za 5,50 są bony do H&M za 20zl. Według wstępnego rozeznania tematu w H&M bony będzie można łączyć
Czyli kupując np. 10 gazet po 5,50 mamy bonów za 200zł w cenie 55zł Ja zakupiłam 7 sztuk wczoraj wieczorem, bo więcej już nie mogłam znaleźć
W Avanti za 5,50 są bony do H&M za 20zl. Według wstępnego rozeznania tematu w H&M bony będzie można łączyć
Czyli kupując np. 10 gazet po 5,50 mamy bonów za 200zł w cenie 55zł Ja zakupiłam 7 sztuk wczoraj wieczorem, bo więcej już nie mogłam znaleźć
Na oficjalnym fanpage na FB H&M napisał, że będzie można łączyć i kilka moich znajomych się dowiadywało w Krakowie, Warszawie i potwierdzili, że ze wstępnych ustaleń będzie można je łączyć. Ja się jeszcze u mnie nie dowiadywałam, ale może jak będę w weekend to wdepnę i podpytam. W najgorszym wypadku kupię bodziaki małemu na większy rozmiar
Przeleciałam dziś całe miasto i dorwałam jeszcze 2 sztuki W netto o dziwo Tak że mam w sumie 9
Przeleciałam dziś całe miasto i dorwałam jeszcze 2 sztuki W netto o dziwo Tak że mam w sumie 9
reklama
Podziel się: