reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PROMOCJE w sklepach!

reklama
Super :) Cieszę się, że i wam udało się zakupić bon :) Dzięki temu za logiczną cenę możemy naszym milusińskim zafundować super butki :) My dziś byliśmy w stacjonarnym sklepie przymierzyć, żeby wiedzieć jakie kupić :) Teraz tylko czekać na 2 listopada, bo niby dopiero od tego dnia kupon działa :)
Ja wybrałam takie za 189zl więc dopłacę tylko 11zł +przesylka :)

to nie żadna promocja,ale nie wiedziałam,gdzie to napisac:)
W Tesco sa fajne dynie- te maleńkie,kilogramowe Hokkaido.Jak Wasze dzieci lubią,to warto się wybrać.Ja wczoraj kupiłam,ale jeszcze nie robiłam nic z niej- dziś mam zamiar dodac do kurczaka z ryżem i warzywkami

a ja juz nigy wiecej nie wybiore sie do tesco, bo nasze gdanskie to wola o pomste do nieba, z gaztek promocynych maja po kilka sztuk i jak jechalam specialnie po cos to nigdy nie bylo, a dodatkowo zawsze po zakupach ide do punktu obslugi klienta, z reklamacja bo cos mi zle naliczyli i to raczje nie byly groszowe sprawy,
tesco mowie glosne i stanowcze nie

margerita, ja zawsze robię zakupy dość duże w tesco i parę razy naliczyli mi cenę większą niż była, szkoda, że dopiero od jakiegoś czasu patrzę na paragony po odejściu od kasy, bo ciekawe na ile już mnie oszukali.
Zgodzę się z Tobą, zawsze w gazetce są np . chusteczki z Pampersa 6cio paki, a jak przyjeżdżam to mają tylko 4 paki, i to już nie pierwszy raz się zdarzyło.
Także przeglądajcie paragony co do artykułu!!
Czy mi się wydaje, czy obiadki z Hippa podrożały?
zawsze kupowałam w carrefour za 4,79zl, a chyba 2 mce miała Natalka przerwę od słoików i ostatnio zakupiłam i to po cenie 6,09:szok: normalnie zostałam w szoku :szok::szok:

W Smykolandzie od dzisiaj są proszki Jelp, 480g - 7.99zł i 2,24kg - 32.99zł.
Poza tym są też Gigant Paki Pampersów (rozm. 4 - 82szt) po 59.99zł.

Pampersy będą też od jutra w POLOmarkecie (rozm. 4 - 54szt) po 37.99zł.

W Rossmanie jest promocja na kosmetyki z serii Nivea Baby i do tego jak się kupi produkty z tej serii za 35 zł to się dostaje gratis kocyk. Dziś właśnie dostałam i milusi jest :-) No i jest też promocja na deserki i obiadki Babydream - 2,99zł zamiast 3,59zł No i jeszcze pewnie jakieś inne rzeczy.

a ja muszę pochwalić ten olejek do kąpieli z rossmana, co kiedyś Happy o nim pisała. Dziś pierwszy raz w nim kąpałam Natalię i skóra super gładziutka. To emolium może się schować przy nim:-D
Dzięki Beti;-)

reklama
happy, elusia, napiszcie mi proszę dokładnie jaki to ten olejek do kąpieli bo juz kilka razy sie do niego przymierzałam ale co wchodze do rossmana to oczopląsu dostaje i nigdy nie wiem jaki to miał być :sorry::eek:;-)

Do góry