reklama
Super Cieszę się, że i wam udało się zakupić bon Dzięki temu za logiczną cenę możemy naszym milusińskim zafundować super butki My dziś byliśmy w stacjonarnym sklepie przymierzyć, żeby wiedzieć jakie kupić Teraz tylko czekać na 2 listopada, bo niby dopiero od tego dnia kupon działa
Ja wybrałam takie za 189zl więc dopłacę tylko 11zł +przesylka
Ja wybrałam takie za 189zl więc dopłacę tylko 11zł +przesylka
to nie żadna promocja,ale nie wiedziałam,gdzie to napisac
W Tesco sa fajne dynie- te maleńkie,kilogramowe Hokkaido.Jak Wasze dzieci lubią,to warto się wybrać.Ja wczoraj kupiłam,ale jeszcze nie robiłam nic z niej- dziś mam zamiar dodac do kurczaka z ryżem i warzywkami
W Tesco sa fajne dynie- te maleńkie,kilogramowe Hokkaido.Jak Wasze dzieci lubią,to warto się wybrać.Ja wczoraj kupiłam,ale jeszcze nie robiłam nic z niej- dziś mam zamiar dodac do kurczaka z ryżem i warzywkami
margerrita
Fanka BB :)
a ja juz nigy wiecej nie wybiore sie do tesco, bo nasze gdanskie to wola o pomste do nieba, z gaztek promocynych maja po kilka sztuk i jak jechalam specialnie po cos to nigdy nie bylo, a dodatkowo zawsze po zakupach ide do punktu obslugi klienta, z reklamacja bo cos mi zle naliczyli i to raczje nie byly groszowe sprawy,
tesco mowie glosne i stanowcze nie
tesco mowie glosne i stanowcze nie
margerita, ja zawsze robię zakupy dość duże w tesco i parę razy naliczyli mi cenę większą niż była, szkoda, że dopiero od jakiegoś czasu patrzę na paragony po odejściu od kasy, bo ciekawe na ile już mnie oszukali.
Zgodzę się z Tobą, zawsze w gazetce są np . chusteczki z Pampersa 6cio paki, a jak przyjeżdżam to mają tylko 4 paki, i to już nie pierwszy raz się zdarzyło.
Także przeglądajcie paragony co do artykułu!!
Czy mi się wydaje, czy obiadki z Hippa podrożały?
zawsze kupowałam w carrefour za 4,79zl, a chyba 2 mce miała Natalka przerwę od słoików i ostatnio zakupiłam i to po cenie 6,09 normalnie zostałam w szoku
Zgodzę się z Tobą, zawsze w gazetce są np . chusteczki z Pampersa 6cio paki, a jak przyjeżdżam to mają tylko 4 paki, i to już nie pierwszy raz się zdarzyło.
Także przeglądajcie paragony co do artykułu!!
Czy mi się wydaje, czy obiadki z Hippa podrożały?
zawsze kupowałam w carrefour za 4,79zl, a chyba 2 mce miała Natalka przerwę od słoików i ostatnio zakupiłam i to po cenie 6,09 normalnie zostałam w szoku
Nice Ty chyba szukałaś kiedyś proszku JELP
Od czwartku w tesco ma być 2,24kg za 36,99
http://www.itesco.pl/promocje/gazet...tra-gazetka/17.11.2011-23.11.2011/gazetka.swf
Od czwartku w tesco ma być 2,24kg za 36,99
http://www.itesco.pl/promocje/gazet...tra-gazetka/17.11.2011-23.11.2011/gazetka.swf
kurka_pieczona
Szczęśliwa mamusia:)
W Smykolandzie od dzisiaj są proszki Jelp, 480g - 7.99zł i 2,24kg - 32.99zł.
Poza tym są też Gigant Paki Pampersów (rozm. 4 - 82szt) po 59.99zł.
Pampersy będą też od jutra w POLOmarkecie (rozm. 4 - 54szt) po 37.99zł.
Poza tym są też Gigant Paki Pampersów (rozm. 4 - 82szt) po 59.99zł.
Pampersy będą też od jutra w POLOmarkecie (rozm. 4 - 54szt) po 37.99zł.
nice-girl
Fanka BB :)
W Rossmanie jest promocja na kosmetyki z serii Nivea Baby i do tego jak się kupi produkty z tej serii za 35 zł to się dostaje gratis kocyk. Dziś właśnie dostałam i milusi jest :-) No i jest też promocja na deserki i obiadki Babydream - 2,99zł zamiast 3,59zł No i jeszcze pewnie jakieś inne rzeczy.
reklama
Podziel się: