reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PROMOCJE w sklepach!

reklama
chyba będę musiała kupić. A apropo tych kosmetyków to szampon pachnie tak że mogę dziecko ciągle wąchać. Jeszcze jeden był olejek do kąpieli i nie ma chyba że to ten o kórym piszecie. Powącham. Ale jak to ten to rewelka.

happy, elusia, napiszcie mi proszę dokładnie jaki to ten olejek do kąpieli bo juz kilka razy sie do niego przymierzałam ale co wchodze do rossmana to oczopląsu dostaje i nigdy nie wiem jaki to miał być :sorry::eek:;-)

Roxi, Kania tak to ten co wkleiła tomas z linkiem, różowa nakrętka extrasensitive.
W rossmanie nie zawsze idzie na niego trafić, chyba ma spore wzięcie!! ja na niego długo polowałam, aż wkoncu trafiłam no i cenowo ok. Zwróćcie uwagę, że musi pisać właśnie extrasensitive bo chyba jest jeszcze jeden tylko sensitive i jeszcze jakiś w niebieskiej flaszce.
Naprawdę zostałam w szoku, że tak ładnie skóra jest nawilżona, ani po emolium taka nie jest.:szok:
Dawidowe ty chyba myślisz o tych innych bo ten co mamy jest bezzapachowy.

ja miałam taki niebieski z żółta nakrętką a teraz widze tylko z bialą a to jest zupełnie inny zapach. Miałam jak niunia się urodziłą i ją kąpałam w tym.

a moją krem na mróz bebaydream uczulił po 4 miesiącach stosowania. Niunia miała czerwone poliki i nie wiedziałam od czego. Wkońcu jak jej nie posmarowałam to nagle wszystko zniknęło i teraz mam do rąk w pracy :szok::szok::szok::szok:

Z tego,co widziałam na tym linku,to troszke inna "fotografia dzidzi" na butelce u nas jest,ale generalnie tak:tak:- biała buteleczka z różową zakrętką,EXTRASENSITIVE.Powiem Wam,ze i ja go sobie od czasu do czasu do kąpieli "psiknę",żeby nawilzyc skórę- kiedyś używałam do tego oliwki J&J,ale odkąd mam ten olejek,to jest jeszcze lepszy.No i cena w stosunku do jakości- rewelacja:tak:.
P1010600.jpg
No,dobra- poswięciłam się i zrobiłam fotkę- taki:-)

reklama
Do góry