reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PROMOCJE w sklepach!

widziałam wczoraj i jakoś nie zajarzyłam, że one tak tanio wychodzą :no::baffled: no ale dzisiaj też jest dzień tym bardziej, że Alicja ostatnio tylko na pampersach, przez te lolowe uczulenie, jedzie i serio majątek można na nich stracić :szok:

reklama
makuc, Patryk też przez uczulenie, ale na pupce, teraz tylko na pampersiakach :tak: ostatnio kupiliśmy dwa kartony pampersów w promocji w realu, ale te też napewno kupimy bo cena jest super :cool2:

Powiem Wam, że kupiłam ostatnio pampersy active baby na promocji 4+ 120 sztuk i niestety z jednej paczki część z nich nie nadaje się do użycia. Około 20 sztuk niestety już wyeliminowałam, bo w miejscu na wysokości miednicy z tyłu zrobiło się Oliwii otarcie, po oględzinach pieluszki, okazało się, ze są tam niewidoczne a bardzo wyczuwalne granulki, których tam być nie powinno.

MARGERRITA pamiętam tą historię DOBRANOCKI ale ona po złożeniu reklamacji miała dostać nowe huggiesy i w końcu ich nie otrzymała, niestety. Ale masz rację z tą infolinią. KANIA nie patyczkuj się tylko dzwoń do nich i opisz jak to wygląda, tym bardziej, że to jest marka dbająca o renomę, więc nie powinni tego zostawić bez odzewu.

Kania walcz o swoje ja bym nie popusiła. Sama zreszta wiesz jak ja walcze z ludzmi którzy mnie wkur....

A co do pampersó miałam jedna paczke w kartonie co mi sie w 4-5 szt rzep urywał przed założeniem. Frajerka byłam że nie wpadłam i nie zadzwoniłam. Niby 4-5 szt ale w sumie dlazego to ja mam tracicić.

DAWIDOWE dokładnie, tym bardziej, że pampersy do najtańszych nie należą :sorry: swoją drogą z rzepami i ja miałam takie problemy :no:

Kania dziewczyny maja racje dzwon do nich niema co popuszczac tutaj gdyby tak sie zdarzylo poszlabym do sklepu i oddaliby mi kase ale w pl trzeba do zrodla

reklama
a ja myślałam, że jej przysłali...
czekamy na wieści od pampersa,
a co do rzepów, to obecnie huggisowa paczke co mam też się odrywają, za to nigdy nie mialam takiego problemu z dada

Do góry