reklama
Kania78
...
Powiem Wam, że kupiłam ostatnio pampersy active baby na promocji 4+ 120 sztuk i niestety z jednej paczki część z nich nie nadaje się do użycia. Około 20 sztuk niestety już wyeliminowałam, bo w miejscu na wysokości miednicy z tyłu zrobiło się Oliwii otarcie, po oględzinach pieluszki, okazało się, ze są tam niewidoczne a bardzo wyczuwalne granulki, których tam być nie powinno.
margerrita
Fanka BB :)
kaniu - zadzwoń na ifnolinie pamersa i ich o tym poinformuj pamietam, ze miala taki problem z hugges dorbancoka kiedys i dostala od nich nowe za free
makuc
MARGERRITA pamiętam tą historię DOBRANOCKI ale ona po złożeniu reklamacji miała dostać nowe huggiesy i w końcu ich nie otrzymała, niestety. Ale masz rację z tą infolinią. KANIA nie patyczkuj się tylko dzwoń do nich i opisz jak to wygląda, tym bardziej, że to jest marka dbająca o renomę, więc nie powinni tego zostawić bez odzewu.
dawidowe
Kania walcz o swoje ja bym nie popusiła. Sama zreszta wiesz jak ja walcze z ludzmi którzy mnie wkur....
A co do pampersó miałam jedna paczke w kartonie co mi sie w 4-5 szt rzep urywał przed założeniem. Frajerka byłam że nie wpadłam i nie zadzwoniłam. Niby 4-5 szt ale w sumie dlazego to ja mam tracicić.
A co do pampersó miałam jedna paczke w kartonie co mi sie w 4-5 szt rzep urywał przed założeniem. Frajerka byłam że nie wpadłam i nie zadzwoniłam. Niby 4-5 szt ale w sumie dlazego to ja mam tracicić.
reklama
margerrita
a ja myślałam, że jej przysłali...
czekamy na wieści od pampersa,
a co do rzepów, to obecnie huggisowa paczke co mam też się odrywają, za to nigdy nie mialam takiego problemu z dada
czekamy na wieści od pampersa,
a co do rzepów, to obecnie huggisowa paczke co mam też się odrywają, za to nigdy nie mialam takiego problemu z dada
Podziel się: