reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PROMOCJE w sklepach!

Dziewczyny które jeszcze nie kupiły bucików zimowych, polecam promocję na Klub Okazji :) Można za pół ceny kupić Bartki :)
89 zł zamiast 178 zł: Buty dziecięce marki BARTEKa już kupiłam i dostałam kupon na zakup, a w weekend wybierzemy się obadać w sklepie które zamówimy :) Bo to tylko na zakup w ich sklepie internetowym obowiązuje :)

reklama
ujjj no jak wklejalam to byl jeszcze aktywny :( widac szybko sie rozeszly :( choc to dziwne bo jak wchodze na swoim loginie to mam ze zakonczona a jak wchodze niezalogowana to jest mozliwosc kup teraz :/ hmm

a mi się udało kupić, dzięki concita, rzeczywiscie pokazuje jako wykorzystane ale jak wejdzie się jeszcze raz to już jest ok. :) trzeba klinac na klub okazji w gornym lewym rogu :)

ooo, to może i ja skorzystam, chociaż muszę poczytać i sprawdzić o co w ogóle chodzi ;-)
a poza tym to skorzystałam wczoraj z promocji haggies w biedronce, bo chociaż ich nie używamy to promocja wydaje mi się ok

albo ta promocja na buty się skończyła albo ja nie umiem tego zrobić :-/

Ostatnia edycja:
natolin
klilasz na link wyswietla ci się, że się skończyła,
klilasz na prawy górny baner klub okazji, ten obok facebooka i wtedy odświeży ci się strona i możesz kupić bon na buty :)

ja niedowierzałam i zadzwoniłam do Bartka czy to napewno promocja obowiązuje na wszytkie modele i itd. i od razu kupiłam, mimo, że my buty zimowe mamy, jak wiecie udało mi się wymienić na rozmir większe, ale uwaga uwaga 23 jest takie na teraz, a śnieg jeszcze nie spadł, więc wolę mieć kupon na wszelki wypadek i szybciutko zamówię większe :)

a w cerfiurze pampersy w weekend w promocji i 15 zl wraca jak bumerang :) http://promobaby.pl/promocja-4575.html czyli wychodzi 35zl :) tylko, że można kupić 1 paczkę :(

Ostatnia edycja:
Margerrita dzięki, wczoraj tak robiłam i nic z tego, ale dziś mam, a to może jeszcze mi pokażesz na stronie Bartka na które buty to jest promocja, bo ja nie widzę takich za 178zł, a ja to tak rozumiem, że to jest bon, że za buty, które by kosztowały płacę 89zł, tak?

placisz 89 zl i dostajesz bon na 178zl, możesz kupić co chcesz, to jest bon kwotowy, jak kupisz buty np. za 200zl to dopłacasz róźnicę 22zl, jak kupisz coś za 160zl to 18 ci przepada.
ja chyba się na takie zdecyduję
jeślu kupujesz przez intenet masz prawo w ciągu 10 dni od zakupu oddać produkt bez żadnych kosztów, dostajesz też zwrot kosztów przesyłki, tak jest wg prawa na ich stronie niestety jest, że nie zwracają kosztów przesyłki
a jak zamówisz pow, 250zl to nie płacisz za przesyłkę wogóle

reklama
Margerrita dzięki, ja to chyba nie bez powodu jestem blondynką :-D
Tyle, że ja na tej stronie bartka w ogóle nie widzę kozaków małych :-(
ok, już mam :-) dzisiaj to mi naprawdę ktoś powinien w łeb chyba przywalić :-D

Ostatnia edycja:
Do góry