reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje, promocje, promocje...

reklama
dziś i jutro w drogerii HEBE mleko bebilon 800g za 35,29
dania bobovita 190g 3,89, danie gerbera duże 4,09 i małe 2,69, mleko bebiko 11,19, bobofrut 2,59
kaszki nestle 5,99
a 23-24 kwietnia będą pampersy 37,49 i pieluchy happy 28,49

Od 23 maja w Biedronce będzie promocja na pieluchy Dada: mega paka (czyli podwójna paczka) pieluch za 49,99zł. Do tego fajna promocja na obiadki i deserki BoboVita: przy zakupie jednego drugi za połowę ceny. Ceny w zależności od rodzaju, obiadek i deserek 190g BoboVira 4,49zł, owoce 125g 2,49zł, kaszki 230g 6,89zł. Tutaj katalog: 2013-05-23 . A w Rossmanie[/b] coś dla uczestników programu Rossnę! Mam nadzieję, że to oferta przygotowana dla wszystkich uczestników, dostałam info na mejla;). Od 20 do 31 maja promocja na mleka Bebilon 2, 3 i 4: paczka 800g za 37,98zł (rabat 15 %). Także zestaw 3 dowolnych kaszek BoboVita 230g za 20,00zł. Trzeba się zalogować na swoje konto, wybrać promocję, z której się chce skorzystać i dopiero iść do sklepu.

A w tej Biedronce będzie mnóstwo nowych produktów, wkładki laktacyjne, podkłady, pieluchy do pływania, pieluchy majteczkowe dla starszych dzieci. Ciekawa jesyem, czy to już będzie na stałe w ofercie czy tylko teraz.

ja sie dzisiaj już na pieluchy nie załapałam - a w lidlu teraz też codziennie jakieś nowości - w sobote np rowerek biegowy i piaskownica

reklama
Do góry