reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje, promocje, promocje...

Już leciałam po zapas tych pieluszek, już miałam poupychane w wózku, a w ręce trafiła mi informacja o otwarciu nowego sklepu u nas i jeszcze niższej cenie pieluszek :). Więc zrezygnowałam z zakupu :). Ja robię zapasy do domu, do babci a teraz także do żłobka, na 2-3 miesiące, żeby nie latać co chwilę po paczkę pieluch. Tak więc podaję informację dla dziewczyn z Krakowa, które bywają w okolicach Dąbia: 29 sierpnia jest otwarcie nowej Biedronki na ul. Ofiar Dąbia i od 29 sierpnia do 4 września pieluszki można kupić po 22,99zł / paczkę :)

reklama
Szkoda że u nas nie otwierają żadnej nowej biedronki. Ja byłam wczoraj i jakieś pustki u nas były. Chusteczek żadnych nie było, pieluchy tylko 2 i 5, za to weszły jakieś nowe chusteczki i pieluchy Fifi. Nie wiem czy to jakaś zmiana na stałe??? W ogóle robili u nas jakieś przemeblowanie, więc może to dlatego. Zobaczymy

Marcia fifi zawsze były, średnie są, ale weszły chusteczki nowe dada premium, są super, porównywalne z hugissami, za 2 opakowania 7,99zł, my kupiliśmy teraz dady pampersy za 50zł 2 opakowania

W rossmanie są teraz promocje na kaszki bobovity i też na rózne chusteczki - my dzis kupilismy babydreama 4 opakowania 320 chusteczek za 15,99 jakoś.

Co do tych pieluch Fifi, kupiłam na próbę jakiś czas temu i powiem ,że są ...beznadziejne. Nie raz zdarzyło się ,że po nie wielkiej ilości siusiu przesiąkały:no: i wkońcu wylądowały w koszu. także odradzam jakby ktoś był zainteresowany.

pewnie jeszcze za jakiś czas będą bo już kiedyś były, jak była jakaś "akcja dzieciowa" ;). czasem nam wrzucą jakieś towary ale my ich nie możemy zamówić są do o wyczerpania zapasów.
jakby kogoś interesowało to do niedzieli mięso drobiowe 20 % taniej :-)

reklama
...i od dzisiaj są silikonowe formy do pieczenia za 11,99zł. I są formy na biszkopty, o których już daaaawno była mowa. Asia pisała, że w Kauflandzie kupiła, a ja przelatałam za nimi pół Krakowa i nie znalazłam ;). Więc jakby któraś teraz chciała okrąglutkie biszkopty robić, to do Biedrony :D.

Do góry