reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje, promocje, promocje...

reklama
Ostatnia edycja:
Info dla dziewczyn, które dają dzieciom Bebilon. W Rossmanie jest promocja do 19 lutego na Bebilon 2 w opakowaniach 800g. Zamiast 46,49zł z kartą Rossnę kosztuje 37,19zł. Dla mnie to ogromna różnica w cenie. Akurat kilka dni temu kupiłam 2 puszki, ale jedna poszła do babci, druga u nas, a zapasów brak. Trzeba się wybrać do Rossmana :-).

Nie wiem, w tej reklamówce, którą dostałam na mejla, jest tylko zwykły Bebilon 2 :baffled:. Zobaczę jutro w sklepie to napiszę.
Ja w ogóle jestem zszokowana obecną ceną tego Bebilonu 800g. Miesiąc temu kupowałam go za 39-40zł. A teraz wszędzie jest po 46-47zł. Najtaniej - z tego co wyczaiłam - jest w Biedronce - chyba 45,89zł.

ten nasz ha to kosztuje ok. 32 zł wszędzie gdzie patrzyłam. Za 400g. Dobrze że Tymek jest na cycu bo tak to tylko puszka idzie na miesiąc, nie wyobrażam sobie ile bym musiała płacić gdybym nie karmiła piersią:baffled:

Gosha, mój Tymek też do niedawna na HA leciał. A on tylko butlowy :baffled:. Zarządziłam samozwańczo przejście na zwykły, jak nigdzie HA nie mogłam dostać :-p.
Potwierdzam, w promocji jest tylko zwykły Bebilon. I tylko na kartę Rossnę. I od tej ceny promocyjnej odlicza się jeszcze rabat, który należy się z karty Rossnę. Jeśli dobrze pamiętam za puchę 800g zapłaciłam 35,33zł (z rabatem 5%). Kuuuupa kasy w kieszeni :-).

reklama
dziewczyny w realu od 21 lutego promocja na art dzieciece: ciuszki, butelki, smoczki, zabawki pampersy sleep&play 2 za 49,99 no i bebilon 2 1200g za 56,99

Do góry