reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocje, promocje, promocje...

dziewczyny w rossmanie są w promocji pieluszki pampers wielkie opakowanie za 52zł jak macie kartę rosnę i wypełnicie ankietę z maila to macie dodatkowy rabat 10% czyli w sumie 15% i dostajecie chusteczki pampers za złotówkę czyli pieluszki wychodzą za 45zł tyle co normalnie mała paka.

reklama
wypełniłam ta ankietę, byłam w Rossmanie i miałam tyko rabat jak zawsze... jakaś ściema...

Ten rabat dodatkowy 10% jest od ktoregos tam dnia, chyba 22 lutego. malym druczkiem napisane po wypelnieniu ankiety.

Jak już będziecie robiły zakupy z tym rabatem z ankiety to możecie przy kasie dostać próbkę Bebiko 2. Więc to info dla dziewczyn, których dzieci piją Bebiko. Próbka Bebiko jest na jedną porcję a do niej dołączony jest rabat 20% na zakup Bebiko 2. Ja dostałam 2 próbki - czy któraś krakowska mama nie chciałaby próbek razem z rabatami? :-)

O dobre ale my teraz kupimy tożursy z lidla na próbe, a one kosztuję 20 pare zł:-) Ja się zrazilłam do rossmana jak wyszła ta afera z promocjami, że dzień wcześniej dawali wyższą cene, a potem niby robili promocję. Za to parę razy kupiłam bardzo tanio pieluchy w makro.

no mi wczoraj naliczyli ten rabat :baffled: a próbkę bebiko dostałam jakieś 3 miesiące temu :szok: mam ją gdzieś włoże sobie do torebki na wszelki wypadek

Promocje w realu na pieluchy, deserki, kosmetyki.

Załączniki

• DSC02863.jpg
    DSC02863.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry