reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje, promocje, promocje...

dziewczyny w rossmanie są w promocji pieluszki pampers wielkie opakowanie za 52zł jak macie kartę rosnę i wypełnicie ankietę z maila to macie dodatkowy rabat 10% czyli w sumie 15% i dostajecie chusteczki pampers za złotówkę czyli pieluszki wychodzą za 45zł tyle co normalnie mała paka.

reklama
wypełniłam ta ankietę, byłam w Rossmanie i miałam tyko rabat jak zawsze... jakaś ściema...

Ten rabat dodatkowy 10% jest od ktoregos tam dnia, chyba 22 lutego. malym druczkiem napisane po wypelnieniu ankiety.

Jak już będziecie robiły zakupy z tym rabatem z ankiety to możecie przy kasie dostać próbkę Bebiko 2. Więc to info dla dziewczyn, których dzieci piją Bebiko. Próbka Bebiko jest na jedną porcję a do niej dołączony jest rabat 20% na zakup Bebiko 2. Ja dostałam 2 próbki - czy któraś krakowska mama nie chciałaby próbek razem z rabatami? :-)

O dobre ale my teraz kupimy tożursy z lidla na próbe, a one kosztuję 20 pare zł:-) Ja się zrazilłam do rossmana jak wyszła ta afera z promocjami, że dzień wcześniej dawali wyższą cene, a potem niby robili promocję. Za to parę razy kupiłam bardzo tanio pieluchy w makro.

no mi wczoraj naliczyli ten rabat :baffled: a próbkę bebiko dostałam jakieś 3 miesiące temu :szok: mam ją gdzieś włoże sobie do torebki na wszelki wypadek

Promocje w realu na pieluchy, deserki, kosmetyki.

Załączniki

• DSC02863.jpg
    DSC02863.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Do góry