reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje, promocje, promocje...

u nas też w rossmanach wieczne braki wkładek laktacyjnych, zauważcie jakie małe te półki - parę sztuk się mieści... choć ja zawsze pytam obsługę jak półka pusta i zwykle mi mówią że nie ma więcej, choć ostatnio mi pani dwa pudełka z zaplecza przyniosła :)

no i teraz ta promocja - to już w ogóle nie mogłam kupić, w trzecim rossmanie z kolei w którym byłam stało 7 pudełek na półce - wzięłam 6 - bo siódme było pogięte i się mi nie podobało :p

reklama
Od dzisiaj w Rossmanie promocja między innymi na jedzonka Babydream i Gerbera. Dodatkowo do końca roku z kartą Rossnę dostaje się 20% rabatu na wszystkie produkty w Rossmanie (nie tylko te dziecięce). Piszą, że rabat naliczany jest również do tych już obniżonych, promocyjnych cen :-). Tak więc na przykład za obiadek Babydream zamiast standardowo 3,59zł zapłacimy ok. 2,40zł :-). No chyba się jutro wybiorę i zapasów narobię :-D.

Niedużo. I całe szczęście, bo już się obkupiłam jak dziki osioł. A za obiadki Babydream nie płacę 2,40 tylko ok. 2,30, bo zapomniałam, że jeszcze się dolicza do tego rabat z karty Rossne. Ja mam szalone 4% :-D. Fajna ta wyprzedaż. Mamy zapasy jedzonkowe dla Tymka i kosmetyczne dla nas. I niech się już kończy rok, bo znowu tam pojadę i wydam kasiurę :-p.

reklama
Do góry