reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocje, promocje, promocje...

u nas też w rossmanach wieczne braki wkładek laktacyjnych, zauważcie jakie małe te półki - parę sztuk się mieści... choć ja zawsze pytam obsługę jak półka pusta i zwykle mi mówią że nie ma więcej, choć ostatnio mi pani dwa pudełka z zaplecza przyniosła :)

no i teraz ta promocja - to już w ogóle nie mogłam kupić, w trzecim rossmanie z kolei w którym byłam stało 7 pudełek na półce - wzięłam 6 - bo siódme było pogięte i się mi nie podobało :p

reklama
Od dzisiaj w Rossmanie promocja między innymi na jedzonka Babydream i Gerbera. Dodatkowo do końca roku z kartą Rossnę dostaje się 20% rabatu na wszystkie produkty w Rossmanie (nie tylko te dziecięce). Piszą, że rabat naliczany jest również do tych już obniżonych, promocyjnych cen :-). Tak więc na przykład za obiadek Babydream zamiast standardowo 3,59zł zapłacimy ok. 2,40zł :-). No chyba się jutro wybiorę i zapasów narobię :-D.

Niedużo. I całe szczęście, bo już się obkupiłam jak dziki osioł. A za obiadki Babydream nie płacę 2,40 tylko ok. 2,30, bo zapomniałam, że jeszcze się dolicza do tego rabat z karty Rossne. Ja mam szalone 4% :-D. Fajna ta wyprzedaż. Mamy zapasy jedzonkowe dla Tymka i kosmetyczne dla nas. I niech się już kończy rok, bo znowu tam pojadę i wydam kasiurę :-p.

reklama
Do góry