reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

problemy ze współzyciem

reklama
U nas jest tak - ja bym w sumie miala chec- ale maz tak mnie naciska- ze cala chec mi przechodzi- w sumie wszystko tak jakos dziwnie i nie podniecajaco...i jeszcze Jasiek w drugim pokoju. Czy to sie kiedykolwiek zmieni?

Felqua - no to może powiedz Andreasowi o tym. Moze on to robi nieświadomy tego, że jego zachowanie cię zniechęca.

Mowilam mu o tym- i on jest tego swiadomy- ale taki juz ma temperament ze w kolko o sexie gada- a na mnie to tak odpychajaco dziala ze hej!

u mnie posucha straszna. K to już przestał wspominać nawet, bo ja jakoś ochoty w ogóle nie posiadam. się oschła strasznie stałam.

reklama
Ivka: mnie to ciągnie do drugiego szkraba, ale jestem do bólu szczera - nie z tą genetyką, ja nie będę ryzykować. nie chcę potem musieć podjąć decyzji.

Do góry