reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

problemy ze współzyciem

reklama
A ja czekam na swoją noc poślubną. Zreszta ja po cesarce wiec juz dawno było po ale teraz się wstrzymuje zeby apetyt wzrosł :p

nooo, może nie powinnam tu o takich rzeczach pisać, ale mieliśmy debiut gumkowy i czułam się conajmniej dziwnie... chyba to nie dla mnie!!!

aniu, jutro napiszę Ci cos na priva :) (jak nie zapomnę)

a te japonskie to co to? Kiedyś podawalas do tego link..., nieee??

my jestesmy zieloni antykoncepcyjnie, nigdy niczym sie nie zabezpieczaliśmy :)

reklama
A możesz go jeszcze raz podać? :)
My też mieliśmy można powiedzieć debiut gumkowy, bo uzywaliśmy kiedyś może ze 3 razy... Ja szłam i szlam i szłam do gina po tabletki aż się Filipek pojawił :D
I o dziwo było bardzo dobrze, mimo, że bałam się gumek, po tym jak czytałam, że po porodzenie jest sucho i z gumkami to się jeszcze bardziej wzmaga. Ale było oki :) Aha: używaliśmy Durexów dodatkowo nawilżanych :)

Do góry