reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Dziewczyny muszę się pochwalić! Udało się!!!!! Wczoraj niespodziewanie i było cudownie
ALE SIĘ CIESZĘ!!!!
Uffff.... ale Marcin to się naczekał... pół roku prawie...
ALE SIĘ CIESZĘ!!!!
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
SUPER i po problemie , troszke sobie poczekal ale napewno warto bylo i apetyt mu wzrósl :laugh: teraz tylko z górki
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
super catherinka, moze Twoj wyczyn i mnie zmobilizuje ;D
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Osinka, trzymam kciuki Ale najlepiej jak to wyjdzie spontanicznie
Śmialiśmy się, że to może po weekendowej "imprezie" było u nas znajome małżeństwo z 2,5-letnim synkiem. Kolega Marcina z podstawówki. No i Panowie sobie drinkowali, a my z Moniką winko, ale było takie pyszne i tak się dobrze piło, że postanowiliśmy, że wypiję trzy lampki (a winko specyficzne, bo aż 18-to procentowe...), a małemu damy pokarm z zapasów (a odciągnięty wylaliśmy) No i mogłam sobie pozwolić I może się w końcu troszkę wyluzowałam, odstresowałam i coś puściło
Śmialiśmy się, że to może po weekendowej "imprezie" było u nas znajome małżeństwo z 2,5-letnim synkiem. Kolega Marcina z podstawówki. No i Panowie sobie drinkowali, a my z Moniką winko, ale było takie pyszne i tak się dobrze piło, że postanowiliśmy, że wypiję trzy lampki (a winko specyficzne, bo aż 18-to procentowe...), a małemu damy pokarm z zapasów (a odciągnięty wylaliśmy) No i mogłam sobie pozwolić I może się w końcu troszkę wyluzowałam, odstresowałam i coś puściło
M
mamaoli
Gość
catherinka super!!
karolkaz
Fanka BB :)
Catherinka- super, gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!catherinka pisze:Dziewczyny muszę się pochwalić! Udało się!!!!! Wczoraj niespodziewanie i było cudownie
ALE SIĘ CIESZĘ!!!!
reklama
Podziel się: