reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

problemy ze współzyciem

reklama
:laugh: :laugh: hihi - czytalam w kilku zrodlach, ze kasza gryczana bardzo poprawia libido u kobiet ::) moze cos w tym jest, ja ostatnio prawie tylko na kaszy zyje i chetka coraz wieksza ... :laugh: ;D, a tu chorobcia, maz dopiero za tydzien przyjedzie ::)

u nas na początku tzn tak 3 miesiące po porodzie bylo good i ochota był i jakoś sie tak fajnie skladało a teraz lipa . Myślalam ostatnio nad zakupem jakiejś fajnej bielizny ale jak narazie cycye za duże i nie ma fajnych biustonoszy  :p A moim zdaniem takie spontony są najlepsze bo jak się coś planuje od a do z to przeważnie nie wypala A na taki fajny seksik to mam ochote

0chhh u mnie tak samo jak u Osinki i KingiP......
a TŻ krąży, krąży ::) ::) ::)
muszę przestać się przejmować i nakręcać, zobaczymy.

Aniam pisze:
:laugh: :laugh: hihi - czytalam w kilku zrodlach, ze kasza gryczana bardzo poprawia libido u kobiet ::) moze cos w tym jest, ja ostatnio prawie tylko na kaszy zyje i chetka coraz wieksza ... :laugh: ;D, a tu chorobcia, maz dopiero za tydzien przyjedzie ::)

Jutro zatem robię na obiad gulasz z kaszą gryczaną! :) ;D

reklama
Do góry