reklama
benita_29
Marcowa mama 2006
Jakisz czas temu na forum BB czytalam taka wypowiedz jakies babeczki,ze u niej chcec do sexu powrocila mniej wiecej po 4 latach...po porodzie : ??? Caly czas o tym mysle..ze u mnie pewnie tak samo bedzie... :-[
K
KingaP
Gość
benita: Ty przestań, kobieto!!!
Ja jakiekolwiek chęci muszę najpierw udobruchac winem...
Ja jakiekolwiek chęci muszę najpierw udobruchac winem...
benita_29 pisze:Jakisz czas temu na forum BB czytalam taka wypowiedz jakies babeczki,ze u niej chcec do sexu powrocila mniej wiecej po 4 latach...po porodzie : ??? Caly czas o tym mysle..ze u mnie pewnie tak samo bedzie... :-[
benita NIE STRASZ!!!!! :
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
fionka pisze:benita_29 pisze:Jakisz czas temu na forum BB czytalam taka wypowiedz jakies babeczki,ze u niej chcec do sexu powrocila mniej wiecej po 4 latach...po porodzie : ??? Caly czas o tym mysle..ze u mnie pewnie tak samo bedzie... :-[
benita NIE STRASZ!!!!! :
to u mnie wróci po 8 latach ;D
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
muszę się jakoś zmobilizować choć do 1 seksiku na tydzieńfionka pisze:osinko cuż za "optymizm", uspokuj się dziewczyno natychmiast!!!!
Zuzia24
Fanka BB :)
osinka pisze:muszę się jakoś zmobilizować choć do 1 seksiku na tydzieńfionka pisze:osinko cuż za "optymizm", uspokuj się dziewczyno natychmiast!!!!
ot to jaka zrobisz mezowi przyjemnosc ;D ;D ;D
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Zuzia24 pisze:osinka pisze:muszę się jakoś zmobilizować choć do 1 seksiku na tydzieńfionka pisze:osinko cuż za "optymizm", uspokuj się dziewczyno natychmiast!!!!
ot to jaka zrobisz mezowi przyjemnosc ;D ;D ;D
;D ;D ;D
reklama
Witam,
Jestem po porodzie dokladnie 5 miesecy i nasz "pierwszy raz " byl po ok 2 miesacach i bolu nie czulam i nie mialam tez suchosci.Teraz wszystko jest prawie ok z malym wyjatkiem ze troche jakbym ochoty nie miala czesciej jak raz na tydzien ale to i tak chyba niezle
Jestem po porodzie dokladnie 5 miesecy i nasz "pierwszy raz " byl po ok 2 miesacach i bolu nie czulam i nie mialam tez suchosci.Teraz wszystko jest prawie ok z malym wyjatkiem ze troche jakbym ochoty nie miala czesciej jak raz na tydzien ale to i tak chyba niezle
Podziel się: