reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

problemy ze współzyciem

Ja też zdecydowanie wolę, jak Jaś śpi w drugim pokoju. Niby jeszcze malutki, ale tak jakoś byłoby mi głupio :p

reklama
a ja juz mam stresa maz pewnie spragniony i w czwatrek bedzie pewnie podchody robil
chyba zaczynam sie blokowac.............

Sylwia, nie myśl o tym!!! Bo mój problem to własnie na tym polega, a Ty już przecież przeszłaś "chrzest" przez wyjazdem męża :)

dziewczyny, jak mam takie dni, że niewiele mi się chce (tak sexowo), to myslę, że po trzydziestce się to zmieni... podobno kobieta ma wtedy tyyyle werwy ::)

Mam nadzieję, że żadnej pani po trzydziestce tym stwierdzeniem nie podłamałam ::)

KingaP pisze:
dziewczyny, jak mam takie dni, że niewiele mi się chce (tak sexowo), to myslę, że po trzydziestce się to zmieni... podobno kobieta ma wtedy tyyyle werwy ::)

Mam nadzieję, że żadnej pani po trzydziestce tym stwierdzeniem nie podłamałam ::)

cholera, mnie załamałaś!!! mam 31lat i zero ochoty na sex :mad: przez 2 tygodnie 1 (raz) udało się Krzyśkowi mnie przekabacić na igraszki 8)
libido mam minusowe :(:(:(

to tak a propo:

spotyka sie dwoch kumpli. jeden pyta tego drugiego jak czesto uprawia sex ze swoja zona, na co ten odpowiada z nieukrywana radoscia:
- no raz w roku.
- a dlaczego sie tak cieszysz??
- stary, bo to juz dzisiaj!!

:p tak mi sie przypomnialao ;) :p

osinka pisze:
KingaP pisze:

cholera, mnie załamałaś!!! mam 31lat i zero ochoty na sex :mad: przez 2 tygodnie 1 (raz) udało się Krzyśkowi mnie przekabacić na igraszki 8)
libido mam minusowe :(:(:(

osinko, nikt nie powiedział ile po tej trzydziestce... 8) 8) 8)

magdalenaB pisze:
to tak a propo:

spotyka sie dwoch kumpli. jeden pyta tego drugiego jak czesto uprawia sex ze swoja zona, na co ten odpowiada z nieukrywana radoscia:
- no raz w roku.
- a dlaczego sie tak cieszysz??
- stary, bo to juz dzisiaj!!

:p tak mi sie przypomnialao ;)  :p

jakie na czasie ;D

reklama
Do góry