reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Sylwia, nie myśl o tym!!! Bo mój problem to własnie na tym polega, a Ty już przecież przeszłaś "chrzest" przez wyjazdem męża
K
KingaP
Gość
dziewczyny, jak mam takie dni, że niewiele mi się chce (tak sexowo), to myslę, że po trzydziestce się to zmieni... podobno kobieta ma wtedy tyyyle werwy :
Mam nadzieję, że żadnej pani po trzydziestce tym stwierdzeniem nie podłamałam :
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
KingaP pisze:dziewczyny, jak mam takie dni, że niewiele mi się chce (tak sexowo), to myslę, że po trzydziestce się to zmieni... podobno kobieta ma wtedy tyyyle werwy :
cholera, mnie załamałaś!!! mam 31lat i zero ochoty na sex przez 2 tygodnie 1 (raz) udało się Krzyśkowi mnie przekabacić na igraszki 8)
libido mam minusowe
magdalenaB
marcowa mama 06'
to tak a propo:
spotyka sie dwoch kumpli. jeden pyta tego drugiego jak czesto uprawia sex ze swoja zona, na co ten odpowiada z nieukrywana radoscia:
- no raz w roku.
- a dlaczego sie tak cieszysz??
- stary, bo to juz dzisiaj!!
tak mi sie przypomnialao
spotyka sie dwoch kumpli. jeden pyta tego drugiego jak czesto uprawia sex ze swoja zona, na co ten odpowiada z nieukrywana radoscia:
- no raz w roku.
tak mi sie przypomnialao
K
KingaP
Gość
osinka pisze:KingaP pisze:dziewczyny, jak mam takie dni, że niewiele mi się chce (tak sexowo), to myslę, że po trzydziestce się to zmieni... podobno kobieta ma wtedy tyyyle werwy :
cholera, mnie załamałaś!!! mam 31lat i zero ochoty na sex przez 2 tygodnie 1 (raz) udało się Krzyśkowi mnie przekabacić na igraszki 8)
libido mam minusowe
osinko, nikt nie powiedział ile po tej trzydziestce... 8) 8) 8)
A
azik
Gość
magdalenaB pisze:to tak a propo:
- no raz w roku.
tak mi sie przypomnialao
jakie na czasie ;D
reklama
Podziel się: