reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

problemy ze współzyciem

reklama
hej! dziewczyny tylko sie nie zniechecajcie!!

wiecie ile to przyjemnosci... przypomnijcie sobie te upojne noce jeszcze zanim sie poczely nasze malenstwa...

ja ostatnio siebie nie poznaje... ::) choc przy tej sprawie z @ troche sie opuscilam :(

ja nie mam problemu z chęciami...ale za to mam przepracowanego, wiecznie zmęczonego faceta...ech...

Sylwia - po prostu o tym nie myśl, to źle wpływa na działania. Jak cię mężuś porządnie wyściska i przytuli, to chęci same przyjdą!

Kurcze, a może teraz kiedy codziennie z mężem się mijamy i będziemy widywać się na dłużej tylko w weekendy coś się we mnie ruszy...? ::) :)

qurczetak sobie myśle po przeczytaniu postów na temat ujemnego libido i niechęci do sexu - które też mam że to mało że biedni ci nasi mężczyźni. I jak u mieć następne dzieckow oczach faceta skoro tyle czasu po porodzie taka posucha. Będą sie bać że jeszcze jedno dziecko i z sexu do końca życia nici :):) ;D ;D ;D

reklama
magdalenaB pisze:
hehe

na szczescie meska pamiec jest dobra lecz krotka  :laugh:
;D ;D ;D

Mój mąż ma jeszcze inny argument, jeśli chodzi o brak potrzeby posiadania kolejnego dziecka. Zawsze mi mówi "Po co nam drugie, skoro już pierwsze tak świetnie się nam udało!" ;)

Do góry