reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
hej! dziewczyny tylko sie nie zniechecajcie!!
wiecie ile to przyjemnosci... przypomnijcie sobie te upojne noce jeszcze zanim sie poczely nasze malenstwa...
ja ostatnio siebie nie poznaje... : choc przy tej sprawie z @ troche sie opuscilam
wiecie ile to przyjemnosci... przypomnijcie sobie te upojne noce jeszcze zanim sie poczely nasze malenstwa...
ja ostatnio siebie nie poznaje... : choc przy tej sprawie z @ troche sie opuscilam
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Kurcze, a może teraz kiedy codziennie z mężem się mijamy i będziemy widywać się na dłużej tylko w weekendy coś się we mnie ruszy...? :
M
mamaoli
Gość
catherinka pewnie tak najlepiej jak w tym pospiechu zapomnisz że masz jakieś opory
qurczetak sobie myśle po przeczytaniu postów na temat ujemnego libido i niechęci do sexu - które też mam że to mało że biedni ci nasi mężczyźni. I jak u mieć następne dzieckow oczach faceta skoro tyle czasu po porodzie taka posucha. Będą sie bać że jeszcze jedno dziecko i z sexu do końca życia nici ;D ;D ;D
magdalenaB
marcowa mama 06'
hehe
na szczescie meska pamiec jest dobra lecz krotka :laugh:
reklama
pytia
Fanka BB :)
;D ;D ;DmagdalenaB pisze:hehe
Mój mąż ma jeszcze inny argument, jeśli chodzi o brak potrzeby posiadania kolejnego dziecka. Zawsze mi mówi "Po co nam drugie, skoro już pierwsze tak świetnie się nam udało!"
Podziel się: