reklama
M
mamaoli
Gość
sylwia i pewnie długo nie
po takiej rozłace to się będzie działo.. : :laugh:
po takiej rozłace to się będzie działo.. : :laugh:
K
KingaP
Gość
a ja, podpuszczona przez Was, wczoraj użyłam żelu pod prysznic, który miał mnie zenergetyzować żel nie zdał egzaminu, ale Rafi ustawił świece po całym pokoju... ach, szczegółów nie będę zdradzać ufff jak gorąco Jetsem z siebie dumna
M
mamaoli
Gość
a mój wczoraj wrócił po 1 w nocy ale nie było "na śpiocha"
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
A ja... Chyba muszę wysłać Marcina na kilka dni do drugiego pokoju - może wtedy tak zatęsknię, że mi się zachce i nie będę się bała? :
K
KingaP
Gość
catherinka, a może w drugim pokoju zróbcie sobie nastrój, winko. Mi to bardzo pomogło. Karola mnie stresowała Ja już nie potrafię tak "po cichutku"
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Próbowaliśmy Kinga, ale to co najbardziej przekadza jest w głowie Strrrraaaszna blokada, mimo, że Marcn jest bardzo delikatny i niczego nie chce na siłę. Kurcze, czasem myślę, że już do końca życia nie dane mi będzie się kochać Eeehhhh....
Kinga - no to gratulacje!! Dobrze,że Rafał wie jak cię "podejść"
Catherinka - jeszcze będziesz się kochać - nawet nie mysl inaczej...
"Na śpiocha" jeszcze nie próbowałam
Wczoraj mieliśmy kontynuować naszą randkę w sypialni, ale troszkę mnie połamało i nici... : - i tak to jest jak chce się zacieśnić znajomość z własnym mężem ;D - nie chodźcie do kina gdzie przesadzają z klimatyzacją!!! ;D ;D ;D
Catherinka - jeszcze będziesz się kochać - nawet nie mysl inaczej...
"Na śpiocha" jeszcze nie próbowałam
Wczoraj mieliśmy kontynuować naszą randkę w sypialni, ale troszkę mnie połamało i nici... : - i tak to jest jak chce się zacieśnić znajomość z własnym mężem ;D - nie chodźcie do kina gdzie przesadzają z klimatyzacją!!! ;D ;D ;D
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
a my ostatnio zostalismy sprowadzeni "do parteru" bo lozko jest drewniane i budzilo bartka no to rzucilismy kolderke na podloge.... ;D
catherinka: bedzie jeszcze z ciebie taki ogien ze marcina zaskoczysz!!!
catherinka: bedzie jeszcze z ciebie taki ogien ze marcina zaskoczysz!!!
Podziel się: