reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie:)
Jak wiadc po suwaczku jestem mamą 2,5 rocznej Basi i obecnie przebywam nadal na wychowawczym!
Drugą dzidzie chcieliśmy raz za razem i zaczelismy luźne starania jak tylko przestałam karmić Młodą czyli prawie 2 lata temu. W lipcu po 1,5 roku trafiłam do pani dr z Medartu (wspominanym tutaj) podejrzewam że to ta sama lekarka do której chodzi Butterflay, byłam bardzo zadowolona bo Pani Dr jest przemiła ale koszty zaczęły nas zjadać, więc szukałam dalej, teraz jestem pod opieka pani dr z Poradni Niepłodności na Polnej i jestem super zadowolona:D Kobitka jest przemiła, czekałam na pierwszą wizytę 3 miesiące, ale na kolejne już się nie czeka;) a wszytsko w ramach NFZ. Miałam robione badania hormonów (jeszcze prywatnie w medarcie), ocenę cyklu, hsg..prawdopodobnie u mnie owulacja co kilka cykli:( Może teraz włączy pani dr jakąś stymulację, albo jeszcze badanie nasienia męża?

WITAJ Skrzat =) milo cię poznać! Tak chodzę do medartu,do dr Kubiaczyk-Paluch =) fakt,ceny są wysokie - mnie też przerażają,i nie wiem czy będzie mnie stać na kolejne próby. Jestem po stymulacji i czekam na efekty. Co nie zmienia faktu,ze obsługa jest tam bardzo mila i fachowa

Butterflay21 dokładnie ta sama lekarka:) Ona ma wiele pozytywnych opinii, ja bym pewnie dalej tam chodziła, ale z jednej pensji i z Basią robiły się z tego niezłe sumy, ja w krótkim okresie czasu wydałam ponad 1000 zł:( Zobaczymy jak się potoczy sytuacja na Polnej, jakby ktoś chciał namiary mogę wysłać na priva (zawsze co bez kosztów, to bez kosztów). Ale też nie wykluczam, że może kiedyś wrócę do Pani dr z Medartu:)

Dziewczynki moje kochane witam się po pracy :tak::-)
dziękuję za kciuki na prawdę się przydadzą:tak::-)
Więc u mnie dziś 15 dc, miałam dziś mega ogromne bóle jajników i podbrzusza tak ok godziny...byc może wszystkie już od soboty zdąrzyły popękac...
Od jutra zapewne rozpocznę piękną fl. bo dziś temp. lekko w górę ale w środku jeszcze trochę płodnego śluzu jest , więc wstrzymam się do jutra ....no a potem 14 najgorszych w życiu staraczki dni..... no w moiom przypadku najbliże 4 będą mega decydujące bo przecież kto jak kto ale ja znam się i swój organizm na wylot nie :-p:tak::-)....
Na razie jeszcze mam jakieś dziwne pozytywne odczucia ...ciekawa jestem co dr w środę zobaczy ....mam na prawdę cichusieńką nadzieję, że wszystkie 3 pękły i chociaż jedno zostanie z nami :tak:
Zuza - &&&&&&&&&&& za ostatnie spotkanie :tak:
Danao- Ty po prostu zdolna jesteś no....:cool2::tak::-)
Buterfly - kochana &&&&&&&&& masz zapoczątkowac dobry, płodny rok na naszym wątku:tak::-)
SKRZAT -
DWA LATA....To szmat czasu... WITAJ W GRONIE STARACZEK WETERANEK Z PROBLEMAMI W ZAJŚCIU W CIĄŻE. Najważniejsza jest diagnoza i odpowiednie leczenie ...także kocha &&&&&& za Twoją dr i skutki :tak:
DZIEWCZYNY NADZIEJA TRZYMA MNIE DOSŁOWNIE PRZY ŻYCIU:sorry2:

Niki no pewnie ,że znasz swój organizm ,a ból pewnie na pękające był więc ,żeby nie zwariować przez 2 tygodnie proponuje temat na bb aby szybciej czas mijał i myśli daleko daleko były :tak:ale ja mówię Wam,że Butter zapoczątkuje i posypią się II &&&&&&&&&,

kurcze a mówią,że drugim to taka łatwizna co ??a tutaj d.....

uciekam poćwiczyć :-)

No Butterflay to masz zadanie:D Trzymamy kciuki &&&&
Nikusia 82 powodzenia:D Oby się udało:)
Ja się odmeldowuję, trochę porządków porobiłam z mężusiem, a teraz prysznic i spać:p

reklama
To Ja rozpoczynam ten dzień na BB , skoro zakończyłyście wczorajszy i o mnie nie pamiętałyście, chyba się obraże :-p:-p no ale rozumiem że Ja dopiero na początku cyklu to nie pokładacie we mnie nadziei :-D:-D
witam nową koleżankę - to nie wiem czy trzymać kciuki za pozytywną stymulację? czy za to żebyś została przestymulowana :confused::-):-) Skoro nas podczytujesz to już wiesz , kto jest kto :-);-) Trochę kaski widzę poszło, a tak z czystej ciekawości to ile tam kosztuje wizyta? Ja chodziłam prywatnie 3 lata temu to 80 pln było, później chyba podniósł na stówkę, ale Ja jeszcze nie myślę o klinikach bezpłodności - wolę chodzić do zwykłego gina.
Niksuia - bardzo pozytywny post - jak będziesz miała załamkę - odeślę Cie do niego :tak:
zuza - jak spotkanie ?
Muszę się pochwalić - że to już 8 dzień, kiedy ćwiczę - chyba mój rekord :-D:-D bo zaczynałam ćwiczyć w domu już chyba z 15 razy, zawsze wraz z nadejściem @:tak: i kończył się mój zapał na najbliższym weekendzie :baffled::sorry2:
U nas rano - 10 a ma być nawet do -17 :szok:

Do góry