reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Kurcze wchodze tu, patrze tyle gratulacji, mysle to chyba nie ten watek, bo suwaczki ciazowe mi sie przewinely... A tu psikus - butterfly dostala prace;D No to gratki i powodzenia moja droga;)

Lajka- no to czekamy na wiesci, chociaz z tym niskim progesteronem.... Ale cuda sie zdarzaja &&& ;)

hej dziewczynki.. mam pytanie.. zrobiłam 1szy test wyszła mi blada druga kreska, za kilka godzin dostałam brązowych plamień, na drugi dzień ponownie zrobiłam test i już 1 kreska, plamienia 3-ci dzien tak po troszkę codziennie, miesiączki brak.. nie wiem co mam o tym myśleć, moja gin jest na urlopie, czy któraś z Was miała podobnie, albo słyszała o takim przypadku?

Mnie zalała @....w nocy się zwijałam z bólu brzucha. W przyszłym tyg. ide pokazać ginowi te swoje wyniki progesteronu. Ja sie na tym nie znam kasienka, mowisz, że to wina jego niskiego poziomu?

Kwiatuszku - sprawdz sennik;)

Lajka- moim zdaniem ten progesteron ma duze znaczenie. Bo nawet jesli dojdzie do zaplodnienia, to przy tak niskim jego poziomie ciaza sie nie utrzyma... ;) Ale spokojnie - pojdziesz do gina, dostaniesz progesteron w tabl na druga faze cyklu i miejmy nadzieje,ze tylko to bylo przyczyna nadejscia @ i juz wiecej nie przylezie;)))

reklama
Anastazja - czytalam o tym seksie prokreacyjnym. Artykul z zycia wziety... Sama sie kiedys zlapalam na tym, ze traktuje seks jak misje, ze pilnuje tego, ze teraz sa dobre dni i TRZEBA, chociaz nie robi sie tego z przyjemnosci, tylko na sile... Ale teraz staram sie inaczej do tego podchodzic... Bo wiem, ze na sile nic nie da...
Ale jak czytalam komentarze pod tym artykulem, to mnie krew zalala normalnie... Po co wypowiadaja sie ludzie, ktorzy nic o tym nie wiedza...

Do góry