reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Dziękuję kochane za miłe przywitanie :) hmmm co by tu o sobie opowiedzieć...:) więc tak jak już wiecie jestem mężatką 3 lata i bardzo chciałabym mieć swoje maleństwo:) ale żeby to było takie proste...staramy się już hmmm oj długo bo nawet przed ślubem próbowaliśmy długo i potem już cały czas i nic ciągle nic :baffled:

Czesc dziewczynki!

Ja nadal zawalona papierami, ale juz tylko do jutra! ;-)
Ktos za mna tesknil? :blink:

Julitka - ja Ciebie pamietam z ktoregos z watkow, tylko nie pamietam, z ktorego... ;-)

Kasienka
- ojeju, takie koszmary masz? Breivik dostal 21 lat i szybko zza krat nie wyjdzie, ale i tak uwazam, ze to malo!

Sun - nadal trzymam kciuki! :-)

Butterfly - powodzenia w nowej pracy!

Lajka - jeju, wspolczuje @...

Anastazja, Danao, Kwiatuszek i wszystkie babeczki - milego dnia!

Kasienko - to nie praca, tylko pewien projekt zw. z moim wyksztalceniem. ;-) I przy okazji stare marzenie. Ale konkurencja spora, wiec wysylam i zapominam o tym! ;-)

OK, wracam dalej do papierow!
Milego wieczorku!

Dziewczyny trochę z humorem i proszę bez obrazy , ale może my nie tak się staramy ?

320192_378336735570991_417350102_n.jpg :-D:-D:-D
Przypominam żeby wyjąć trzeba włożyć :-p:-p:-p

Hej dziewczynki, wróciłam dopiero z pracy i przeczytałam wszystko co piszecie. Moje drogie, muszę przyznać, że moja @ bardzo mnie nie zmartwiła....dlaczego? hmmm nie wiem w sumie sama, ale spodziewałam się jej właśnie ze względu na ten niski progesteron. Nie wiem czy to przyczyna nie znam się, nie jestem lekarzem. MAM NADZIEJĘ, ŻE TAK! i że w przyszłym miesiącu w końcu się uda. Do lekarza mam iść obojętnie kiedy - powiedział mi, żebym po prostu do niego przyszła obojętnie kiedy bez rejestracji z tymi wynikami. Postanowiliśmy jednak z mężem, że on też się przebada i jego wyniki mają być za jakieś 5 dni. Tak więc.... robimy narazie wszystko, żeby dowiedzieć się, dlaczego nam się nie udaje. Bo to, że ja mam anemie, do tego niski progesteron to już wiadomo. Ciekawe, co dalej. Dla mnie najważniejsze jest aby podreperować siebie i męża ( jeśli będzie trzeba) i w zdrowiu zajść w ciążę.

Dziękuję wam kochane za tyle słowa wsparcia i otuchy.

Witamy na pokładzie julitkę.

reklama
Dobry wieczór:-)
Ostatnio znowu Was zaniedbuję, wybaczcie. Jakoś fatalnie się czuję, nie wiem, moze to jeszcze jakieś reminiscencje okresowe. Głowa mnie boli okropnie, rano zwlec się z łóżka nie potrafię. Lenia mam ogromnego. Ech mogłabym tak narzekać do północy:tak:
Witaj Julitko w naszych skromnych progach:-)

Do góry