reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
dzięki, troche sie uspokoilam.... tyle ze teraz boli prawy jajnik.... juz nie wiem co sie dzieje.... poczekam kilka dni i jak tak dalej bedzie to pojde do gin
bo bol jajnika to raczej nie fasolka, prawda????:-( a tak bym chciala....

Martuska ból jajnika może oznaczać wszystko tak samo torbiel jak i faoslke i nic poza owu :) tak to już jest że oznaki na @ i na fasolkę są takie same :/

Ja mam torbiel z niepękniętego pęcherzyka, jest to torbiel krwotoczna bo mam tam krew. Poprzednia ginka mnie zaniedbała bo powiedziała że torbiel się sama wchłonie i nie będzie mi dawać żadnych leków. Obecny gin doszedł do wniosku że trochę długo z tą torbielą chodzę i 15 marca do niego idę więc jesli torbiel jest nadal to na pewno jakieś leki dostanę. Na szczeście ta torbiel nie jest duża i nie rośnie.

Ja mam torbiel z niepękniętego pęcherzyka, jest to torbiel krwotoczna bo mam tam krew. Poprzednia ginka mnie zaniedbała bo powiedziała że torbiel się sama wchłonie i nie będzie mi dawać żadnych leków. Obecny gin doszedł do wniosku że trochę długo z tą torbielą chodzę i 15 marca do niego idę więc jesli torbiel jest nadal to na pewno jakieś leki dostanę. Na szczeście ta torbiel nie jest duża i nie rośnie.
to może ona blokuje ci zajście w ciążę?

Asiucha a długo z tą torbielą chodzisz??? moj gin zawsze kazał po @ mi przyjść na usg żeby sprawdzić co się z torbielą dzieje i za każdym razem obeszło się bez leków ;-)
trzymam kciuki żeby okazało się teraz że już zniknęła :tak:

Dziewczyny potrzebuje pomocy, jak już wcześniej pisałam mam torbiel 5 cm i biorę Proverę od 22 dc... wczoraj zrobiłam test ciążowy pozytywny dziś go powtórzyłam również pozytywny, kreska jest blada ale widoczna... Jak myślicie to ciąża czy skutki uboczne Provery? Z tego co czytałam to Provera to kobiecy Progesteron wiec szanse są 50- 50. Oczywiscie zadzwoniłam do ginka a ten na mnie nawrzeszczał jak idiota!!! Ze po co ja ten test robiłam, on mi nie kazał itd... wkurzyłam się tylko bo mnie zbył krzykiem.. przecież w 22 dc nie mógł widzieć czy jestem w ciąży czy nie... bo z synem byłam u niego w 4 tygodniu ciąży i on nie widział!!! Jestem zdesperowana i załamana,,,, nie wiem co robić..

Jak najszybciej na badanie beta HCG z krwi i na cito !!!!!! będziesz wiedzieć na 100% czy to ciąża! progesteron nie ma nic do testu ciążowego bo testy ciążowe wykrywają HCG a nie progesteron!
a i właśnie aby unikać takich sytuacji należy poczekać do @ albo chociaż do jej terminu z jakimiś lekami! :/

reklama
Ja mam torbiel hormonalnie czynna. Od miesiaca przyjmuje gravisat czy jakos tak. Jesli po 3 cyklach nie bedzie poprawy to moja gin wysle mnie na laparoskopowe usuniecie. Miala ktoras z was to??

Do góry