No tym razem wszsytko doczytałam i jestem w temacie
Ooo Butterfly u mnie w pracy dzisiaj tez szefowa lepi knedle ze sliwkami hehe;D
A ja caly dzien jak zwloki normalnie. Brak sil na cokolwiek... Jak ja do 23 wytrzymam;]
pracujesz do 23? Ale to widzisz weekend masz wydłużony do 3 dni
nikusia - podziwiam za dietkę, Ja maks tydzień bym wytrzymała, a wiecie po czym poznawałam że jestem w ciąży ;-) wszędzie czułam zapach gotowanych ziemniaków - i miałam taką ochotę że normalnie na śniadani, obiad i kolacje mogłabym tylko ziemniory wcinać
Pierogi, knedle - podesłać kobitki do Krakowa proszę
Ja dzisiaj o 4 rano wstałam - masakra - zawoziliśmy mamę na dworzec do Katowic - któraś ze jest z tego miasta? Porażka - tyle nerwów straciłam na tym dworcu , ale o*******iłam babę w okienku, przyjeżdżamy o 5:47 na dworzec, wyskakujemy na peron 4 a tu pusto, to zawrotka do kas i tablicy informacyjnej - na tablicy w ogóle nie ma tego pociągu, w kasie Pani mówi żeby słuchać komunikatu i że ona nic nie wie , ale z Wiednia pociąg ma opóźnienie 130 min ( o 4:29 odjeżdżał a Ja pytałam o ten co jedzie 5:57 - inteligent ) mówię do niej że bałagan tu mają, na tablicy nic nie ma, informacji nie ma, nic nie mówią to ta bezczelna do mnie - to trzeba było nie przyjeżdżać
ochłonęłam i poszłam do innej kasy - i pytam się, a ta mi znowu że z Wiednia ma opóźnienie 130 min, to pytam czy to jest ten sam pociąg co jedzie o 5:57 - oczywiście że nie, i znowu że ona nic nie wie - już nie wytrzymałam i wrzasnęłam zeby zawołała kogoś kto wie co tu się dzieję, kobita w szoku, ale poszła gdzieś dzwonić, no i okazało się że jest opóźnienie 55 min. A czemu na tablicy nie ma - nie wiadomo - wg Pani obsługującej wszystko się wyświetla - wieczorem Wam zdjęcie wstawię jak się wyświetla, ciekawe czy się odnajdziecie ;-) aha no i informacje znalazłam i owszem - tylko że jest poza dworcem
Także siedzę nieprzytomna , już jedna kawa poszła w ruch, ale więcej to się boję, bo z tym moim serduchem to różnie bywa
Danka - bo Ja Ci mówię - na wrzesień się szykuj
skleroza:
butterfly - a to masz w gosciach mamę czy jak?
roza - wysłałam Ci zaproszenie na tym ovufriend ale nie wiem o co tam chodzi
mąz dalej ma szlaban
sun - jak Twoje zdrówko? już sprawy żołądkowe uregulowane trochę? on i Ja też w pracy - do 17