reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
No ja jestem już po @ ... ale nic z tego cyklu nie będzie :-D chyba,że pojedziemy sobie do lasku hahahaha ... Owulacja wypadnie mi około 1-4 września ... Ale jakoś nie mogę się przemóc do tego skrzypiącego łóżka :baffled: a przecież w pokoju obok śpi mama, to by nas było słychać na cały dom :baffled: chyba,że na panele ale jak to będzie wyglądało ojojojojojoj ...

Witam piatkowo;)

Danao,Kwiatuszku - tule ;* wstretna, zla @! Brrr;/

A ja juz mam weekend;D Bo pracuje tylko do czwartku;D Ale wczoraj mi sie tak dluzylo ze szok;/

A dzis rano obudzilam sie... z mdlosciami ;] Pomyslalam zeby moze test zrobic, ale szybko postukalam sie w glowe hehe :) Pewnie poprostu obudzilam sie glodna i dlatego tak mi mdlo ;]

No tym razem wszsytko doczytałam i jestem w temacie :-p
Ooo Butterfly u mnie w pracy dzisiaj tez szefowa lepi knedle ze sliwkami hehe;D

A ja caly dzien jak zwloki normalnie. Brak sil na cokolwiek... Jak ja do 23 wytrzymam;]
pracujesz do 23? Ale to widzisz weekend masz wydłużony do 3 dni :tak:
nikusia - podziwiam za dietkę, Ja maks tydzień bym wytrzymała, a wiecie po czym poznawałam że jestem w ciąży ;-) wszędzie czułam zapach gotowanych ziemniaków - i miałam taką ochotę że normalnie na śniadani, obiad i kolacje mogłabym tylko ziemniory wcinać :-D:-D
Pierogi, knedle - podesłać kobitki do Krakowa proszę :tak: Ja dzisiaj o 4 rano wstałam - masakra - zawoziliśmy mamę na dworzec do Katowic - któraś ze jest z tego miasta? Porażka - tyle nerwów straciłam na tym dworcu , ale o*******iłam babę w okienku, przyjeżdżamy o 5:47 na dworzec, wyskakujemy na peron 4 a tu pusto, to zawrotka do kas i tablicy informacyjnej - na tablicy w ogóle nie ma tego pociągu, w kasie Pani mówi żeby słuchać komunikatu i że ona nic nie wie , ale z Wiednia pociąg ma opóźnienie 130 min ( o 4:29 odjeżdżał a Ja pytałam o ten co jedzie 5:57 - inteligent ) mówię do niej że bałagan tu mają, na tablicy nic nie ma, informacji nie ma, nic nie mówią to ta bezczelna do mnie - to trzeba było nie przyjeżdżać:angry::angry::angry: ochłonęłam i poszłam do innej kasy - i pytam się, a ta mi znowu że z Wiednia ma opóźnienie 130 min, to pytam czy to jest ten sam pociąg co jedzie o 5:57 - oczywiście że nie, i znowu że ona nic nie wie - już nie wytrzymałam i wrzasnęłam zeby zawołała kogoś kto wie co tu się dzieję, kobita w szoku, ale poszła gdzieś dzwonić, no i okazało się że jest opóźnienie 55 min. A czemu na tablicy nie ma - nie wiadomo - wg Pani obsługującej wszystko się wyświetla - wieczorem Wam zdjęcie wstawię jak się wyświetla, ciekawe czy się odnajdziecie ;-) aha no i informacje znalazłam i owszem - tylko że jest poza dworcem :szok::baffled: Także siedzę nieprzytomna , już jedna kawa poszła w ruch, ale więcej to się boję, bo z tym moim serduchem to różnie bywa :sorry2:
Danka - bo Ja Ci mówię - na wrzesień się szykuj :-p

skleroza: butterfly - a to masz w gosciach mamę czy jak?
roza - wysłałam Ci zaproszenie na tym ovufriend ale nie wiem o co tam chodzi :confused: mąz dalej ma szlaban :cool2:
sun - jak Twoje zdrówko? już sprawy żołądkowe uregulowane trochę? on i Ja też w pracy - do 17 :-p

Ostatnia edycja:
Buterrfly - ja pamiętam jakieś dwa lata temu na wakacjach bylismy ze znajomymi. Oni pokój obok nas a pokoje umeblowane na takli styl klasyczny, łózka drewniane- piękne nie powiem ale jak cholery skrzypiały :-D:-D więc podłoga była w sam raz :tak::tak: szkoda cyklu...
Kasienkag - &&&&&
Kwiatek - haj kochana :-)

Anastazja- wiem doskonale o czym mówisz ja codziennie do pracy dojeżdżam 1,5 godz. w jedną stronę i latem jak Cie mogę ale nie chcecie wiedzieć co się zimą dzieje :no:...oj łaciną wtedy jadę jak nie wiem ... SZACUN bo i tak długo wytrzymałaś :tak:
Ja mam cykl na ovufriend ale dla mnie ten program jest dziwny, nie można samemu ustalić linii podstawowej, bardzo mało rozbudowana kafeteria do opisu śluzu, jedyne co fajne to, że ten detektor owulacji ... no Ja mam tam wykres, żeby dziewczyny ewentualnie mogły właśnie podejrzeć na jakim etapie cyklu jestem..zawsze to łatwiej kobite :tak:;-) zrozumieć nie:cool2:

My mieszkamy z moimi rodzicami tzn. w tygodniu tylko z mamą bo tata jest w trasie zjeżdża tylko na weekend :tak: na czas remontu naszego pokoju zajmujemy "gościnny" , a ja wolę swoje łóżeczko, ale jest dobra wiadomość bo w przyszłym tygodniu G ma na poobiedzie do pracy to ranki są nasze :-D a później idziemy na wesele i poprawiny :-D:tak::happy2:

nikusia - nie zazdroszczę, Ja do pracy rowerem 15 minut mam :-p ale wiecie, Katowice mają dworzec kolejowy klasy a, czyli międzynarodowy a tu takie jaja, ta tablica co niby ma wyświetlać odjazdy i przyjazdy to jakaś prehistoryczna, jak Ja narzekam na Kraków to w tym temacie to jesteśmy jakieś 5 lat do przodu :tak:a nawet jak były te stare tablice to i tak zawsze można było się odnaleźć, ale dla mnie ogólnie śląsk jest dziwny :-p ze 4 lata temu jechalismy nad morze samochodem i stoimy na rondzie a tu w każdym kierunku Katowice i gdzie jechać :confused::dry:
butterfly - nic się nie przejmuj - masz jeszcze łazienkę :-p my parę razy skorzystaliśmy z tego miejsca - ręczniki na podłogę i tak samo miękko :-D

reklama
:-D coś wymyślimy! ale G się chyba na mnie obraził ... ale niech zrozumie,że to dla mnie by było krępujące na takim skrzypiącym łóżku a mama śpi w pokoju obok :-p chociaż i tak na pewno wie co robimy bo już raz lampkę zbiliśmy hahaha :tak::-D

Do góry