reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
ja tez chodziłąm do ginekolozki ktora ciagle powtarzala ze wszystko ok
az w koncu zaczelam sama dzialac i robic badania na wlasna reke to ona nie potrafila ich zinterpretowac,kolezance kazala badac progesteron podczas brania lutki a mi lutke przepisala bez zbadania progesterony,cyrk na sali

Ja też badania na własną rękę robiłam:tak:

Butterfly mi mogłoby się w cycach przytyć bo mam marne B:zawstydzona/y:.

Dziewczynki wy brałyście duphaston może??? juz tak się zastanawiam że może od niego bolą mnie piersi a nie żadnej owulacji:-:)-( dziś tempka minimalnie w górę - nie spodziewam się cudu w tym cyklu buu:angry:

Ale mam ochotę na drożdżówkę ze śliwkami :szok:

Roza ja biorę duphaston i to jest tak, że rzeczywiście po tym leku odczuwam ból w (.)(.) - są miesiące w których ból budzi mnie w nocy... a np. w tym cyklu czuję lekki ból... więc nie wiem od czego to jest uzależnione....

Roza a ja mam duże D ... :baffled: mogę użyczyć ... :tak: Nie brałam duphastonu ale mam na niego receptę ( w razie ciąży ) ale tak na regulację cykli itp mam inne leki ... Też bym zjadła drożdżówkę ... MNIAM! chyba dopiero po @ mam zespół napięcia, bo chodzę wściekła jak osa i pochłaniam co mi się nawinie :D

reklama
Do góry