reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Roza to czeka Cię zbijanie, to co miałam ja:tak::tak: Na ft4 się nie znam, tsh miałam podobne, niby w normie, na starania za wysokie. Prolaktyną sie nie przejmuj, raz nie jest taka wazna jak wszyscy myslą, dwa raz dwa bromergonem zbijesz.

reklama
Tylko ja już mam dość bromergonu,przybywa mi tylko kilogramów po nim, poproszę o co innego:-), w poniedziałek mam wizytę u gina i zobaczę co mi powie, a na następną środę umówię się do endokrynologa - niech zerknie. Kiedyś leczyłam się na niedoczynność....

Jakoś do d... to wszystko:-( a u Ciebie jak nastroje??? małpiszon już powoli idzie sobie??

Sun coś się nie odzywa:-( ciekawa jestem co u niej???

Roza tyłas po bromku?:szok: Ja na szczęście nie miałam takich skutków ubocznych, ale utuczyłam się na czymś innym:tak:
Co do małpiszona to będzie ze mną do soboty, tak szybko sobie nie pójdzie. Należę do grona tych szczęściarek u których @ trwa 6 dni, jest obfity, bolesny i mocno osłabia:tak:

oj biedaku,u mnie na szczęście krótko to trwa:-)

Tak się właśnie zastanawiam,ale chyba po bromku... dużo jadłam he he a może i nie:-p tylko wymyślam...
a ty już go nie bierzesz??

Mi ostatnio przepisała po pół (od kwietnia) ale nic nie pomagało, cykle były dalej bez owulacji więc przestałam brać:tak: a teraz wiadomo że pół to chyba za mało na mój wynik badania:wściekła/y:

Ja przepraszam że Was zaniedbuje , ale same wiecie :-p:-p
roza - najważniejsze że znasz wroga, lepiej byś sie czuła jakbyś miała idealne wyniki a ciąży brak? :confused: otóż to - PRL szybko zbijesz. Tsh też masz lekko za wysokie - zapisałaś się do Endo czy z ginem będziesz konsultować? FT4 na moje oko masz idealne, bo tam jakoś procentowo się oblicza, ale wstrzeliłaś się w sam środek więc gites:tak:

no szkoda że sun nas zostawia - może wróci z dobrymi wiadomościami ;-)
kwiatuszek - Ja góry mogę podziwiać jak nie muszę chodzić :-D a nad morzem mogłabym siedzieć i nic nie robić :-p

reklama
Kochanie no nie czułabym się lepiej:tak::-), a ja zapisałam się do ginekologa na poniedziałek i do endokrynologa też na środę. Wolę skonsultować ten wynik dla świętego spokoju, kiedyś z siostrą byłyśmy pod stałą kontrolą poradni endokrynologicznej więc chyba trzeba wrócić, zwłaszcza że ja miałam zawsze problemy z hormonami i byle jakie okresy:tak:

No właśnie gdzie ta Sun???? na enpr też jej nie ma:no:

Co to za owufriend??? wylicza czy miałaś i kiedy owulację??

Ostatnia edycja:
Do góry