reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

To jak raz miałam problem to chyba powinnaś co jakiś czas kontrolować, Ja np. usłyszałam że do końca życia będę brała już eutyrox :baffled:
ovufriend.pl coś takiego na enpr.pl :tak: tylko że ono automatycznie ustawia owulacja, analizując Twoją tempke :-)
Może sun na wakacjach? ale nie przypominam żeby coś o tym pisała, oby wróciła do nas z dobrymi wiadomościami :tak:
a danka się obija i jej się pewnie nie chce pisać z nami :cool2::-p

reklama
Anastazja a tam konto jest darmowe??? piszą coś o jakiejś opłacie zrobiłam wykres, z poprzedniego cyklu i owu pokazało mi później, a wtedy wyszła moja fl tylko 9 dni - mało:-(

Hej Kwiatuszku!
Anastazja co Ty tu za głupoty opowiadasz? Miałam dzisiaj sporo biegania po mieście ( czyt. taplania się w roztapiającym się asfalcie). Gorzej niż na patelni, a weekend podobno ma być jeszcze bardziej upalny:szok:

No właśnie ktoś mi mówił że tam dziwnie to jakoś pokazuje, Ja to bardziej "dbam" o wykres na enpr , bo tam można i pogadać i popłakać i się pośmiać :-D weszłam dzisiaj na wykres dziewczyny która do 13 dpo miała wzrosty tempki a w 14 dpo spadek i to taki porządku a zrobiła test z popołudniowego moczu i jest ciąża:szok: niezłe co ? :confused:
dana - a bo chciałam Cię wywołać :-p

mialam straszna noc nie mogłam zasnac i dreczyły mnie koszmary
nie pisalam wam ale wczorajszy dzien spedzilam w szpitalu u kuzynki krora stracila dziecko w 21tygodniu,to co ja spotkało jest straszne tak długo walczyli o maluszka

reklama
Do góry