reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Czy ktoś się orientuje jak to jest z wynikami nasienia czy lekarz nam je zinterpretuje i kiedy w ogóle będą do odbioru chodzi mi o poradnie andrologiczną w Poznaniu na Polnej

reklama
Czy ktoś się orientuje jak to jest z wynikami nasienia czy lekarz nam je zinterpretuje i kiedy w ogóle będą do odbioru chodzi mi o poradnie andrologiczną w Poznaniu na Polnej

my swoje w Koninie mielismy tego samego dnia. Raczej laborant powie wam ze sa albo ok albo nie podejrzewam ze sie nie bedzie za bardzo rozczulal. Zawsze mozesz zabrac je do ginka i on tez je zinterpretuje,zawsze wujek google ci pomoze...Albo umoiwc sie na wizyte u androloga. A ile placicie za ta przyjemnosc?

No tak tylko nawet gdyby wyniki były dobre to nie zmienia faktu że nie ma ciąży od ponad roku czyli wniosek jest taki że coś jest nie halo. I tak musimy się badać i tak:zawstydzona/y:
A taka ginekolog jedna z drugą ci powiedzą że one tu nie widzą żadnych problemów i skierowanie mi jest nie potrzebne.:wściekła/y:

PUK PUK! Cześć dziewczyny! ja tak z doskoku! przez prace mało tu zaglądam ale dziś mam chwilę i się melduję - ostatnio prosiłam Was o pomoc w interpretacji wyników badania nasienia - okazało się,że wynik był błędem laboratoryjnym! Teraz robiliśmy wyniki komputerowe u mojej ginekolog i wyniki są bez zastrzeżeń
laugh.gif
ale mi ulżyło!

reklama
hejka!

Bezdzietna u nas od poltorej roku nie ma ciazy,z poczatku tez myslelismy ze to maz a tu okazalo sie ze ja mam problem. Wyniki meza ok. Ale jak piszesz juz diagnoza jest ale wyroku nie ma, lekarz powinien zastosowac leczenie i za miesiac powtorke badan potem za trzy miesiace,moze akurat teraz bylo slabe nasienie. Morfologie da sie poprawic, a ile on ma tych plemnikow w 1 ml? Boz e sa slabe i gorszej budowy jeszcze o niczym nie przesadza. Nie lam sie:tak:

Do góry