reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Witam nowe staraczki:)
Kasokuu u mnie też z drugą ciążą problem, pierwsza niewiadomo kiedy i jak a druga od 2 lat nic....:( Chyba czas odpuścić i po prostu liczyć na szcześlwy traf jak za pierwszym razem:D Bo teraz chcemy i co miesiąc czekam i pewnie to jest moja zguba;/
Jeszcze nie znam waszych nicków, nie pamiętam wszystkich ale podtsawa to nie myśleć:) A kilka miesięcy starań to jeszcze nic, często blokuje nas zwykła psychika i to liczenie, mierzenie i sex z myślą może teraz sie uda...trzeba wrzucić na luz i czerpać przyjemność z uniesień, a nie zastanawiać się czy tym razem plemniki będą skuteczne a jajo urosło;)

Hej dziewczyny, dawno się nie odzywałam. Trzymam kciuki z a dziewczyny. Ja w tym miesiącu niestety nie...
Niedługo wizyta u gin.. muszę koniecznie się go o wszystko wypytać, zawsze czegoś zapominam.

Hej dziewczyny, dawno się nie odzywałam. Trzymam kciuki z a dziewczyny. Ja w tym miesiącu niestety nie...
Niedługo wizyta u gin.. muszę koniecznie się go o wszystko wypytać, zawsze czegoś zapominam.

Szkoda...w nastepnym sie uda trzymam &&&&&&&&&&&&& ja jestem tydzien po owulce i tak jakos dziwnie sie czuje:crazy: ciagle chce mi sie spac tak mam od jakisc trzech dni,wczoraj to przeszlam sama siebie,polozylam sie w poludnie cos kolo 12 bylo obudzilam sie o 14.30 i juz o 20 spalam...masakra jakas,podbrzusze mnie pobolewa swedza sutki,ale ja to juz nie wiem czy cos jest na rzeczy czy jak? na objawy @ za wczesnie zawsze pojawialy sie na dwa dni,dzien przed @ a ty ponad tydzien:szok::szok: i czuje takie uczucie pustego zoladka,zdaze cos zjesc po pol godziny znowu bym cos zjadla,musze sie ograniczac bo przytuje i co wtedy co za duzo to nie zdrowo:-D

Bezdzietna jesteśmy:)
Bellabella trzymam kciuki dziś wizyta u gina o ile dobrze pamietam, ciekawe czy na takim wczesnym etapie widac ile zarodków?
Patuska mi się ciąża od senności zaczęła:D

reklama
skrzat-wizyte mam na 18:20 wieczorem dam znac,mam nadzieje ze wszystko bedzie widac,to lekarz mi ten termin robil nie ja sama .to chyba wie kiedy widac i kiedy najlepiej termin robic,taka mam nadzieje:-)

Do góry