reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Laleczka czyli myślisz że pomagają te tabletki???
Witam nowe staraczki!
Butterflay i Bellabella gratulację pracy:D

U nas po staremu, Basia nadal chora, siedzimy w domu w związsku z tym, ja trochę latam na spotkania:) i też wrzucam na luz, co ma byc to będzie, nie liczę, nie czekam, teraz idę do ginki koniec lutego zobaczymy co powie...

reklama
Laleczka a jakie bierzesz ?

Mój gin ma mi dać jakieś na stymulacje owu ale dopiero od przyszłego cyklu niestety w tym poszedł na urlop muszę czekać :(

Witam sie popoludniu.zimno dzisiaj strasznie:zawstydzona/y:powiem wam ze ja juz tak strasznie na wiosne czekam!!!:tak:
Siedze sobie i zurek popijam,taka straszna ochote mam juz 3 kubek:-Da pozatym to nic,cycuszki mnie bola caly czas ale ja se mowie ze to od hormonow ze to one nasilaja dolegliwosci przed @:-(ale juz chce zeby przylazla bo wtedy szybciutko laparoskopia i dzidzius!!!:-Dale optymistka ze mnie.
zuzanka-jak tam juz oznaki @?czy rosna nam w brzuchach prezenty walentynkowe?!:-)hihih

A ja witam się wieczornie może coś tam wam rośnie oby &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dostałam dzisiaj skierowanie do poradni andrologicznej tzn mąż dostał:tak:. Zaczynamy się leczyć na poważnie wkońcu;-)

hej dziewuchy widzę cisza zastała ?
bella jak u Ciebie? u mnie na razie cisza w eterze ;-)
Roza ?anastazja?
bezdzietna
super wieści zaczynajcie i po badaniach wszystko będziecie wiedzieć co i jak ;-)

Czesc wszystkim:-)cichutko tu strasznie!dzisiaj strasznie leniwy dzien mialam.O 14 stej sie polozylam i do 17 spalam Jak zabita:baffled:
zuzanka-u mnie cichutko:tak:ani widu ani slychu:-DAle od 1 marca umowe mam podpisana,i bardzo bym chciala do tego czasu jeszcze ta paroskopie zrobic,to dla Nas wazne.dlatego czekam na ta wredna @.jak dostane w tym tygodniu to w nastepnym zrobia mi Termin na badanie.
Do jutra spijcie dobrze:-)

Bellabella u mnie senność była pierwszym objawem ciąży:p Zasypiałam na każdym filmie wieczorem:p Ja generlanie jestem śpiochem, ale odpływałam...a że w ogóle nie planowaliśmy dzidzi to nie wzięłam tego pod uwagę:p

reklama
Skrzat - ja to spioch straszny Jestem ,rano to mnie strasznie ciezko z lozka zerwac;-)dzisiaj mam przeczucie ze sie nie udalo,jakos moze dlatego ze tak bardzo juz bym chciala ta laparoskopie zrobic.tylko cycki mnie tak bola,a Konkretnie sutki Ale to juz z 10 dni,do tego stopnia ze dzisiaj Jak moj A mnie dotknac chcial,to odruchowo z bolu go w nos uderzylam:baffled:biedaczek.

Do góry