reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
elianka ja tez czasami mam dzien taki do d...y ze czemu inni moga a ja nie. Czesto mysle ze to moja wina bo mam tyklo jeden jajowod a meza wyniki sa super. Ale walcze ile moge. :tak: Własnie dzis zażylam pierwsza tabletke Femifertil i do tego łykam Oeparol :-D i licze na efekty hehe:-)

Hejka:)Ja od rana byłam na spotkaniu, teraz z kawką, wleciałam po małe zakupy, fajnie tak wyjść z domu, brakuje mi pracy już:D
Laleczka
no cykle mam krótkie a @ skąpe;( więc nie wiem...jestem ciekawa jak sie bedziesz czula po tym femifertil, wlasnie sama waham sie czy moze jednak zamówic?

Witam kobiety. Ja trochę z innej beczki. Wyszłam na dwór po drewno na opał idę sobie myślę o niebieskich migdałach i słyszę dziwny i nie znany mi dźwięk.I zza kupy drewna wybiega lis w biały dzień na moim podwórku widzę lisa który skamle i nie posiada swojej pięknej kity. To że sobie biegł jestem sobie w stanie wytłumaczyć dbał o linię to sobie biegł. Ale co dziwne on wrócił i bez pośpiechu sobie łaził pod oknem:szok: Mój kot ma przymusowy areszt domowy. Miaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł

Halo dziewczynki,nie odzywam sie za czesto ostatnio bo mamy troche problemow i stresu z matka syna mojego A.Beznadziejny przypadek ona jest:zawstydzona/y:
Bezdzietna-uwazaj zeby on nie wsciekly byl:tak:
Wiecie co jak tak zaobserwowalam,ze na watku cicho sie robi w pierwszej fazie cyklu!a w drugiej juz ciekawiej:-Djak wszystkie sobie dopinguja:-)hihi
A u mnie nic nowego ,dzisiaj ostatnia clo i 30 termin na usg,zobaczymy co tam wyrosnie:-)

cześć dziewczyny

ja z kawką ,bella to współczuje problemów i stresu ja ten tydzień mam gnioty z Młodą i nie mogę za cholerę się dogadać z nią ,doszło do tego że chce wracać do matki :confused: długa historia więc nie będę Was zanudzać :dry:

Bezdzietna o tym samym pomyślałam co bella ,żeby on wścieklizny nie miał przypadkiem tak blisko tylko chore zwierzaki podchodzą :baffled: jak tak opisałaś ,że szłaś po drzewo moje czasy piękne się przypomniały jak jeszcze byłam w domu jako nastolatka i chodziłam po drzewo ,a najpiękniejsze co było i najprzyjemniejsze to to że u Nas były piece kaflowe piękne były i zawsze siedziałam i grzałam nereczki o piec :-) i później koleś ,co kupił dom i gospodarstwo od rodziców kazał je rozebrać te piece :-(

ja dzisiaj uczyć się będę pierogi robić bo nie umiem ,znaczy nie wychodzą mi :baffled::zawstydzona/y: zobaczymy może Nadii się uda mi pokazać jak się robi dobre ciasto do pierogów :blink:

Ojej Ale pusto tu przez Weekend :szok:Ale to dobrze bo nie musze duzo czytac,a i sie przyznac musze ze nie mialam czasu zeby pisac:-(No Ale dziewczyny druga faza cyklu sie zbliza,znowu bedzie razniej:-)
ja mam dzisiaj caly dzien bol jajnikow,czy to po Clo ?nie wiem.w srode mam wizyte na podgladanie pecherzykow to sie zobaczy:-D

reklama
dzień dobry :-D a przez weekend przeważnie pustki.

bellabella
mnie po CLO bolały jajniki i brzuch ale lekarka powiedziała,że to bardzo dobrze - boli bo jajniki pracują.

zuza jak pierogi? :-D ja dziś znów będę robić.

Do góry