reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

:-D lekarz starszy, koło 50 ... Ginekolog ale tylko go niego jeździłam po L4 bo mi dawał po znajomości, kiedyś się u niego leczyłam ale stwierdziłam,że na moje problemy jest za słaby. Do tego teraz przez 2 msce dawał mi L4 i ani razu nie zaproponował USG tak wiecie od siebie :eek:

a ja się z moim pogodziłam :-D wczoraj się postarał i chyba całą Kamasutrę przestudiował bo ładne nam akrobacje wychodziły :zawstydzona/y:

reklama
hehe butter to dobrze bo o to chodzi,żeby seks nie był nudny :tak:ja swoją Młodą wyślę na ferie to też założę coś figlarnego i działam , zresztą mój M zawsze lubił urozmaicenia :rofl2::rofl2::rofl2: zapodam romantyczne wieczory

bezdzietna mój M pali fajki ja rzuciłam jak zaszłam w ciążę zaraz po zabiegu wróciłam znowu do palenia ale to właśnie z nerwów i złości a od października 2009 roku nie palę rzuciłam bo chciałam w ciążę szybko zajść :confused2:i nie gonię go ,żeby rzucił ,poprosiłam aby ograniczył bo wiem,że nie rzuci a ja nawet nie walczę z nim ,bierze witaminy i jest ok :tak:

Anastazja hahaha no pewnie że wizytę odwołałam:sorry: i nie konsultowałam tych skoków;-)

Zuza no mrozy są, ale ja teraz w domku siedzę więc nie odczuwam tak:-), ale jak odpalam auto rano jadąc na zakupy to czuć różnicę, ciężko ciągnie ale udaje się:-) A ty dlaczego się nie chwalisz??? Wyśledziłam:ninja2: cię ostatnio i pisałaś że dostaliście z eMkiem telefon:-D:-D no chyba że tutaj coś przeoczyłam:zawstydzona/y:

Bella a jaką masz dawkę clo, że tak cierpisz biedaku??? Ja nie miałam żadnych dolegliwości, jedynie już w drugim cyklu taką suchość że hoho:baffled:

Eli niezły zestaw ma mąż, ja dla swojego przymierzam się do kupna salfazinu:-)

Butterfly hihi wysportowani jesteście:-)

Bezdzietna a to ci niedobrota:wściekła/y: ja swojemu powtarzam że kupię mu elektryczny papieros i odziwo przestał protestować jak to robił na początku:tak: pali jak smok:-(

:-D nigdy nie posądzałam mojego G o takie rzeczy :-D:-D figury wychodziły niezłe :-D dobrze,że nas nikt nie widział bo by się uśmiał hahahaha :-D:-D:-D

Mój nie pali, nie pije :-D jakby palił to bym go wyrzuciła z domu :-D nie będę się całowała z popielniczką!

ansatazja no wiedziałam,że będziesz mierzyć a nie wiecie,że przed mierzeniem żeby tempka była wiarygodna musi być 4 h snu nie przerwanego ??:confused2::laugh2:

Roza no nie chwaliłam się od kilku dni mam nie ciekawy humor i nie za bardzo mi się funkcjonuje :baffled::confused2: a tematy też są tutaj wiesz typowo starankowe to myślałam,żeby głowy nie zawracać :zawstydzona/y::-(no pełną gębą już czekamy na telefon :happy::sorry:może na boże narodzenie sami nie będziemy :happy:

no widzisz butter jakie zwierzę tkwi ukryte w Twoim eMku

Zuza no przestań, jak to nie na miejscu, ehhh kobito jak najbardziej taki temat na pokrzepienie naszych serc:-D:-D trzeba pogadać tez o czym innym, bo zwariujemy:tak:. Cieszę się:-D z tego telefonu:laugh2:
Co się dzieje??? martwisz się tymi wynikami???:-( czy po prostu mały spadek formy, który miewamy my wszystkie:tak:

reklama
oho jaka smaczna cena:-)

Wracam do sprzątania - remont jeszcze trwa, ale już kończymy kuchnie i przenosimy sie na górę, tam na szczęście tylko malowanie ścian:-)

Ostatnia edycja:
Do góry