reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Tak sobie dzisiaj siedzę i czytam was i zastanawiam się czy wy na co dzień jesteście tak pozytywnie nastawione na ciążę czy ja jestem jakaś inna bo ciągle myślę że mi się i tak nie uda

laleczka-no brawo:-)to Robimy razem:-D
bezdzietna-nie masz pojecia Jak ja negatywnie nastawiona bylam,do czasu az zaczelam z wami pisac ,taka strasznie pozytywna energie wyzwalacie:tak:
u mnie nawet Jak negatywny wyjdzie to sie nie martwie bo to znaczy ze @ przylezie i zaczne staranka z Clo :-D
Roza tez ma testowac??
A do dentysty strasznie sie boje,i chodze jak naprawde boli nie do wytrzymania,na szczescie mam zeby ok.

bezdzietna ja mam tak samo jak ty. Wy to jeszcze macie owulke co miesiąc. Możecie mieć nadzieje, że na teście zobaczycie dwie kreski, a ja? A ja mam PCO i mam stracone 4 miesiące bo nie miałam owulki :(:-:)-( Nie mogę zacząć się leczyć bo M ma nie ciekawe wyniki. Ale prawdą jest to co pisze bella.Ja długo zastanawiałam się czy dołączyć do forum. I jakoś tak z wami jest mi raźniej. Wiem, że nie jestem sama, że jednak komuś też jest smutno a jednak walczy.

Ja prawie 1,5 roku sie wachalam czy dolaczyc.bo sie balam ze bede zdolowana ze inne zachodza a ja nie,Ale bylo gorzej bo wszystkie niepowodzenia w sobie dusilam:zawstydzona/y:a teraz to sie czlowiek wygadac moze.:-)

hehe :happy2: dziewczyny

uśmiecham się bo ,nudne jest jak mówię ,że ja dekadę się staram ;-) ale się starać a się użalać to różnica :dry: wstaje rano śnieg ,deszcz? słonko prosto w twarz :sorry: (bo wyro ,"królewskie" pod oknem ze wschodem i słońcem" ) i zastanawiam się czy mi się chce ?@#$

NIE! nie chce mi się ..zimno,gorąco itd....

ale
wiecie co chce mi się ,chce !bo mam Was ,bo mam zajebisty ekspres do kawy co robi zajebistą kawę i pomimo,że mogę pić jedną dziennie piję 2 :) że każda z Was motywuje mnie do tego ,że na wschodzie wieje,na zachodzie świeci słońce a w centrum (ja) pada śnieg .... chce się wstawać dla pewnych rzeczy ..dla rodziny,przyjaciół ,pracy (którą się lubi) .Coś co Nas cieszy ,co Nas bawi i rozśmiesza ! Coś co nazywa się dniem codziennym :happy2:

Haha zuza - dobre, dobre:-D ale muszę sięz Tobą nie zgodzić, bo śnieg pada od 2 tyg na południu :-p
bezdzietna - Ja co miesiąc mam nadzieję, nawet sobie marzę i wyobrażam jak to będę chodziła na wizyty:szok: najgorszy zawsze jest 1 dzień@, 2 już trochę lepszy, a w 3 wraca energia :tak:
Tym razem humor straciłam już teraz :confused2::crazy: wczoraj późnym wieczorem, pod koniec współżycia okropnie mnie za bolał brzuch, skurczę macicy , takie kłujące , już tak miałam i był to objazd OWU - bo wtedy byłam monitorowana,no ale jak to mądra Nastusia zaczęłam czytać i..... mam dla siebie tysiac diagnoz niepłodności - endometrioza ( może dlatego lekarz pytał czy mam obfite miesiaczki ), przewlekły stan zapalny miednicy małej ( cholera wie z tym to się je ),no i jeszcze parę, oj Ja głupia, Ja glupia, i po co czytałąm :wściekła/y:

Dziewczyny czekam na pozytywne testy :tak:

zuza - jaki masz ekspres? My mieliśmy 2 - na kapsułki, jeden z tchibo, drugi z nescafe, ten drugi sprzedaliśmy, bo tchibo nam bardziej smakuje :tak:

roza - moje oko się nie może nacieszyć że Cię tu widzę :tak: może to już implantacja z tym spadkiem dzisiejszym ? :eek:
nikusia - to Ty angielskiego się uczysz? Ładnie, Ja też powinnam, ale jestem leniem :-p

Ostatnia edycja:
reklama
roza to dopiero po OWU jest, także chyba nie robi testu, Laleczka i Bella miały robić :tak:
Cofnęłam się i tak, z naszego wątku, za moich czasów, zaciążyły sun7 - trzymam kciuki, bo ma jakieś problemy z szyjką, kasienka - jeśli wchodzisz to napisz jak tam biznes, i mysiak - Gratuluję. To byłą fala - dziewczyny teraz są w 21, 22 i 27 tyg ( czytać od końca i dopasować do "imion":-)

Do góry